Miert erzem ugy, hogy mindenki csalodott?
Van egy kislanyunk es a kistesoval vagyok varandos. Mindenki, csalad, baratok, epedve vart az uj csaladtag nemet. Nyilvan fiu volt a nagy varakozas, hisz lanyunk mar van, “most kene egy fiu” meg hat a ferjem nagyon szeretett volna egy kisfiu. Lany lett. En vegtelenul orulok, nekem mindegy volt. De most mindenkin azt erzem, h sajnalkozva gratulal, mondogatjak a ferjemnek h “ne band, a lanyokka konnyebb” meg ilyen baromsagok.
Miert olyan presztizs h fiu legyen? Ez komolyan ma meg szamit?!
Legszivesebben elkuldenek mindenkot a fenebe. Baratok amugy nem annyira de aposom, sogornom nehany ismeros…

Mikor terhes voltam mindenki lánynak drukkolt a párom családjából.
Persze fiú lett!de anyós azert kiakasztott egy kislány ruhát a szekrényre h majd akkor a másik gyerek csinál neki kislányt!(heti szinten vette a lányos dolgokat h majd lesz neki lány unokája).csodálkozik h rühellem!

Nékünk 3 lányunk van. Szerinted mi mindent hallottam már?
Férjem amúgy nagyon örül, ő tipikus lányos apuka, a lányok rajonganak érte.
Férjem már nem egyszer megkapta, hogy majd a fizetését költheti betétre, tamponra, smink cuccra, fodrászra meg körmösre..

Sajnos tudom
19 év alatt bőven okozott sok szomorúságot!
2es

Nálunk a férjem szülei ugyan finoman, de észrevehetően jelezték, hogy hát ha lány lesz, az se baj, de azért az első legyen fiú, majd a második kislány (amúgy nagyon jó a kapcsolatom, szeretem őket nagyon). Anyuék meg mikor kiderült, hogy fiú, "nem baj, lényeg hogy egészséges legyen!", mondjuk nekik már van 2 fiú unokajuk, lány még nincs. Meg úgy általában, sok ismerős ha kérdezi a nemét, a reakció ugyanez: nem baj, lényeg hogy egészséges.
Valóban, legtöbbször ez csak amolyan törjük meg a csendet reakció, de engem pl kissé felháborít. Tény, hogy én is inkább lányos anyának képzeltem el magam mindig, de nekem teljesen mindegy a neme, főleg, hogy sokat vártunk rá és volt előtte egy missed ab-em. Idegenek meg főleg nem értem, miért kéne, hogy baj legyen, mert nem lány. Nekik aztán edesmindegy lehet.
Aposom elso kislanynal: jolvan nem baj
Masodiknal: hat igy jartal fiam

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!