Ez már a baba mozgása lehet?
21 hetes várandós elmúltam.
Elől tapadó lepénnyel eddig nem igazán éreztem, de az elmúlt fél órában olyan, mint mikor egy kád vízben előre-hátra hintáztok, és az a nekicsapódás vízzel érzés van nagyon ritkán a köldököm alatt egy kicsivel.
Eddig még nem éreztem mozogni, de, ha úgy van, a védőnő néz szívhangot.
Tegnap este sajnos meglöktek a buszon, és éjjel keményedett a hasam, senki sem adta át a helyét a kérésemre sem, mondván, hogy nem látszom terhesnek (tényleg nincs hasam) úgyhogy aggódom emiatt is.

Ne aggód túl magad. Tömegben ne utazz.
Amikor mocorgásokat érzel, már lehet, hogy ő ficánkol. 🙂

Valószínűleg igen, már a baba mozgását érzed😊
Azon pedig ne akadj fenn hogy nem adják át a helyet a tömegközlekedési eszközön 21 hetes terhesen. 38hetes terhes elmúltam, óriási hassal és állva utazom, mert bár én nem kérem hogy ugyan álljon már fel valaki hogy leüljek, magától eszébe sem jutna senkinek felállni. Sajnos ilyen világot élünk🤨

Én is veszélyeztetett terhes vagyok, egypetéjű ikrek közös placentával.
Senki sem adta át a helyet a vége fele sem. Ez ilyen, álltam az egyik hely előtt, ült rajta egy fiatal csaj, egy megállóval később felszàllt egy nő, nem volt öreg, 50 körüli. Volt nála egy banyatank, és neki átadta.
Ott mérges lettem, és mondtam neki hogy köszi szépen, ez igazán nagylelkű.
A mozgásra pedig: érezheted, de olyat semmiképp, hogy csobog a víz.

4# vagyok.
Én sem úgy értettem hogy jókedvedben állítanál fel embereket, csak egy észrevétel volt részemről hogy hiába a nagy pocak, ha az emberben nincs empátia, a homlokodra is irhatod hogy veszélyeztetett terhes vagy, akkor sem fogja átadni a helyet, pont azért amit írt a 3as(itt is látszik hogy benne sincs egy csipetnyi sem, mondván más is annyit fizet a bérletért/jegyért mint te). Csak megnézném a fejét kivétel ha nem ffi az illető hogy zötykölődik nagy hassal egy heringjáraton, mert épp orvoshoz kell mennie.Biztos vagyok benne hogy ő lenne a legjobban felháborodva, hogy neki állnia kell és lökdösik az emberek le-felszállásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!