Borzasztó érzés baba mozgàsa?
Nem azt mondom, hogy mindig szuper érzés a baba mozgása, mert tényleg tud néha alkalmatlanul rugdalni, de ez azért nem hangzik teljesen normálisnak. Túl kevés magzatvíz okozhat fájdalmas mozgást, ezt esetleg megnézetném a helyedben.
Amúgy a szülés utáni depresszióhoz hasonlóan létezik terhesség alatti depresszió is, egy szakemberrel érdemes lehet konzultálni, hogy netalán érintett vagy-e a kérdésben. Beszélgetni sosem árt alapon.
Én nagyon szerettem az alien mozgásokat, hiányzik.
Lehetséges hogy fáj persze, nem tudom mennyire normális. Nem pszichés a dolog?
Tervezett baba? Örülsz neki?
Nekem is pszichés dolognak tűnik inkább.
A magzatmozgás normál esetben nem fáj, sosem értettem azokat, akik ilyeneket mondanak.
Viszont az írásodból látszik, hogy itt valami nem okés, tényleg jól jönne egy pszichológus szerintem.
Szia,
Ha ekkora fájdlmat okoz én mindenféleképpen megnézetném, hogy minden rendben van-e.
Szerintem nem szabadna így fájnia.
Kellemetlen, az tud lenni, mikor belefejel a hólyagba, vagy erősebben feszíti magát, de én még ekkor is imádom a mozgását, mert fájni aztán egyáltalán nem fáj.
Ha fizikai oka nincs a problémának, javaslom menj el egy pszichodokihoz, nehogy depresszió legyen a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!