Van itt olyan lány, akinek a menstruáció első napja borzasztó fizikai tünetekkel jár (hányás, hasfájás, ájulás érzés, hőhullámok) és találtak nála valamit?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 20:32
1/12 anonim válasza:
Szia,nekem évi 2szer volt ilyenem:(borzaszto volt,orvoshoz kellet velem menni injekciora hogy mitől volt senki se tudja,ellene se tudtam mit tenni 1éve lasdan hogy szültem azóta nemvolt hálisten ilyenem es remelem nem is lesz.
2/12 anonim válasza:
Nekem az első menstruációm óta ezek a tünetek vannak. Semmilyen gyogyszer nem csillapitotta a fájdalmat. Hánytam, lázas voltam, remegtem,ment a hasam,es a fájdalom valami leírhatatlan. Erős nőnek gondolom magam, de a vajúdás kis Pista nekem, a menstruios fájdalomhoz képest Injekciót kaptam ilyenkor, egyedül az segített. Semmi bajom sincs az ég világon, azt mondták ha szülök jobb lesz, enyhülnek a tünetek.2 gyerekem van, a fájdalom pokoli még mindig,a hasam mindig megy,ritkán hányok. Az a fura hogy nekem 2 napig van meg,de ez a 2 nap, a pokol.Erre is azt mondták normális.
3/12 A kérdező kommentje:
Mióta próbálkozunk a babával (2 hónapja) azóta a menstruáció így zajlik! Most fogok elmenni orvoshoz, 2 hét múlva! Csak gondoltam ki írom hátha valaki van/volt hasonlóan! Nekem is azt mondják, hogy majd az első gyerek után másképp lesz
2021. dec. 7. 20:46
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszotokat Lányok! Nekem is egyetlen nap ilyen kegyetlen, de az tényleg a poklok pokla! Nem eszem kettesével a gyógyszereket, de 2db algopyrin +1 no-Spa nem segített ! Nem is enyhült…
2021. dec. 7. 20:50
5/12 anonim válasza:
Nekem szülés után lett ilyen, de pár alkalom után elmúlt. Most "csak" a brutál fejfájás van. De régebben már mensi előtt 1-2 nappal produkáltam olyasmi tüneteket, mint amiket írtál.
6/12 anonim válasza:
Nekem szó szerint a belem görcsöl és elkap a cifra. Mire 1-2 nap alatt elmúlik a cifrafosás és a bélgörcs, megindul a Niagara vízesés és fokozatosan csökken, de úgy összességében 8 napig szokott tartani a mensim. Pcos-em és IR-em
van.
7/12 anonim válasza:
Nekem Pcos derült ki, de azt olvastam endometriózisnál is nagyon fájdalmas a menstruáció. Azt mondják ha szokatlanul jobban fáj mint korábban, akkor érdemes orvoshoz elmenni. Lehet semmi probléma nincs, de jobb megnézetni.
8/12 anonim válasza:
Nekem akkor lett nagyon fájdalmas a menzesz miután abba hagytam a fogamzásgátlót. Hajszál pontosan 4 óra pokoli görcsölés. Hasmenéssel kezdődött aztán jöttek a görcsök, remegtem, levert a víz, hányingerem volt, magzat pózban fetrengtem. A 4. óra végén hánytam egyet és mint amit elvágtak elmúlt minden fájdalom. Nekem egyik hónapról a másikra elmúlt. Szülés után sem jött vissza. Amíg tartott az Analgesin nevű gyógyszer enyhítette a görcsöket. Alapjáraton izületi fájdalomra írták fel nekem, de a betegtájékoztatóban benne van, hogy használható menstruációs görcsökre is.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az őszinte válaszokat Tőletek ! Ezért is megyek az orvoshoz, mert ez már sok! Korábban nem tapasztaltam, és ijesztő.
2021. dec. 7. 21:51
10/12 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, 10 éve menstruálok, szabályos óramű pontosságú 28 napos ciklusokkal fogamzásgátlót soha nem szedtem, 2 hónapja vagyunk rajta a gyermek témán, azóta visel meg ennyire a menstruációm
2021. dec. 7. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!