Van itt olyan lány, akinek a menstruáció első napja borzasztó fizikai tünetekkel jár (hányás, hasfájás, ájulás érzés, hőhullámok) és találtak nála valamit?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 20:32
11/12 anonim válasza:
Nekem gyerek koromban volt ilyen.Borzasztó rosszul voltam.Miután már szültem két gyereket,sokkal jobb lett.Mit találtak volna,ez természetes folyamat.Volt olyan osztálytársam,aki elájult,meg csak az inyekció segített neki!
12/12 anonim válasza:
Nekem sose volt fájdalmas, nem is értettem mi tud fájni a menstruáción. Majd 29 éves koromtól az első napok pokoliak voltak. Csak úgy tudtam elviselni, ha még a fájdalom megjelenése előtt bevettem a fájdalomcsillapítót. Így volt olyan nap, hogy 5-6 cataflamot vettem be.
Amikor 35 évesen kezdtünk próbálkozni és nem jött a baba a meddőségi kivizsgálás keretében a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot direkt laparoszkópiával kérte a doki, ami nem általános (ezúton is ezer hála neki), mert felmerült benne az endometriózis gyanúja. A műtét igazolta és ott helyben megcsinálták. Szerencsére csak 1es stádiumú volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!