Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik (nem szokott...

3 napja késik (nem szokott soha! ), nincs barnázás sem, a hasam altájékán fura tű-szurkáló érzés van és a csípőm borzasztóan feszül, fájdogál, mi a nyavalya történik?

Figyelt kérdés
De ha pms, akkor miért késik, amikor eddig még sose? Ha baba, akkor hogy lehetnek tünetei, ha a teszt se mutatja ki? Szept 23-24-én jött meg utoljára (azért nem tudom pontosan, mert barnázósan indult).

2012. okt. 24. 18:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy esetleg felfáztál? Szerintem jó, ha a biztonság kedvéért elmész nődokihoz. :)
2012. okt. 24. 18:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem is megfordult a fejemben, de kész csoda lenne, télen-nyáron bugyolálom a derekam környékét, mert felfázni rettenetesen utálok, de lehet, hogy még így is megeshet... Csak fölöslegesen nem fizetek egy vagyont a nődokinak, ezért próbálkozom itt először... Felfázástól a menses is elmaradhat?
2012. okt. 24. 19:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy pár nappal később volt peteérésed és bár babás vagy, a teszt még nem mutatja ki.
2012. okt. 24. 19:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Azóta se jött meg, 5 napja késik, reggeli teszt negatív, tegnap éjjel hánytam, a mellem is megnőtt... Paranoiámban tampont használok és ma találtam rajta egy picike rózsaszín foltot. Most meg fog jönni?
2012. okt. 26. 11:54
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia!Ne idegeskedj!És szerintem tampont se használj így, hogy nem tudod, hogy van e baba, mert nem egészséges!

Kitartás!Ha két nap múlva nem jön meg akkor csinálj ismét egy tesztet ELSŐ vizeletből!Ha akkor is negatív (akkor már egy hete késik) érdemes felkeresni a nőgyógyászt!

2012. okt. 26. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok...

Ha nem szeretnél feleslegesen fizetni akkor menj el egy körzetihez ahol nem kell...

És majd, ott kiderül h ez most mi akkor felkeresed a saját orvosodat!Persze tudom, hogy az ember nem megy szívesen egy másik dokihoz...Csak ez még egy megoldás ;)

Drukkolok!

2012. okt. 26. 12:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! Igen, rájöttem, hogy a tampon nem ideális és átcseréltem betétre, most találtam rajta egy centis rózsaszín foltot...Kezdek pesszimista lenni.. De persze ha nem jön meg, akkor két nap múlva tesztelek és irány a doki, mert bármi miatt is késik, arról nem árt tudni. Ha viszont megjön, akkor mérges leszek magamra, hogy ilyen komolyan vettem ezt a pár nap csúszást. Már biztos annyira szeretnék babát..
2012. okt. 26. 17:46
 8/11 A kérdező kommentje:
A legutóbbi két teszt gyanús. Vagy mindkettő szellemcsíkos, vagy halvány remény..
2012. okt. 26. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Nha még semmi nincs veszve!Azért még ne legyél mérges magadra, én volt, hogy már nem vár elött is teszteltem...Ilyen ez a remény...Még akkor is ott van mikor megjön, mert az előző terhességemnél is csak a második hónapban nem jött meg!
2012. okt. 26. 21:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát, végül az éjjel megjött, iszonyú görcsökkel,alig bírok magammal, annyira fáj. Új hónap jön, új remény, én tudom, csak most nagyon úgy éreztem, sikerült.
2012. okt. 27. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!