Mikor érezhető a magzat mozgása?
Sziasztok,
most vagyok 15+6 km. Ti mikor éreztétek elsőre a baba mozgását?
Már nagyon várom, kicsit aggaszt hogy nem érzem.. :)
A pocakom sem olyan hű de kismamás még. Illetve a súlyomat figyelve én semmit sem híztam.
Első baba? Én 19-20 hetesen éreztem ilyen buborékolás szerűséget :) utána szép lassan erősödött. Most a 2.babát nem tudom mikor fogom még nagyon az elején járok.
5+2 hkm
A legtöbben a 20.hét táján érzik először. Vannak, akik sokkal korábban, attól függ hol tapad meg. Én 15 hetesen éreztem, mintha egy pici izom meg-megremegne. Utána nyilvánvaló volt, hogy jól éreztem, ő volt.
A pocakom meg... 30 hetesen lehetett legkorábban rámmondani, hogy nem dagadt vagyok, csak terhes :D
Ez is olyan dolog, hogy alkatfüggő.
Köszi:)
Amúgy szoktam ilyen emésztéshez hasonló érzést érezni, de a köldököm alatt. Csak leginkább evés után. Ez pedig tuti nem a baba, mert hangot is hallok😃
Dehogy. Én a 6-7.hónapban kezdtem hirtelen hízni, a végére +14kiló volt rajtam.
Meg fog az indulni, ahogy nő a baba, utána meg visszasírod, hogy eddig nem híztál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!