A baba mozgása hallható is?

Sose hallottam olyanról, hogy kívülről hallotta volna valaki.
2 gyerekem van, egyiket se hallottam
Szerintem bélmozgás volt

Hát, ez aranyos :D A baba igazából nem pukkan, szóval nem hiszem, hogy azt hallottad :)
Elég korán elkezdtem érezni a magzatmozgásokat, de egyiknek sem volt hangja. Szívhangfigyelővel lehet hallani egy-egy mozgást, fülsiketítő hangot ad ki a készülék... De az sem pukkanó hang :)

Majd fogod még mondani,hogy b*szki maradj nyugton odabent.. 🤣
Én kb 16.hét óta érzem,főleg ha háton fekszem.Azt nagyon nem szereti.
Mióta a hasam is kezd nagyobb lenni a hason fekvést sem díjazza (nem is hason fekszem,inkább úgy félig-meddig oldalt) egyik oldalon sem.
Ha aktívabban mozgok is sokszor mozdul,ha hirtelen ülök fel is..
Nem mondanám lufi pukkanásnak,inkább olyan..hát bakker,nem lehet leírni.Szó szerint mozog odabent valami,nagyon fura érzés.Bőr&minden alatti motoszkálás.😅
Ha megfordul az különösen furcsa és kellemetlen érzés,persze örülök,hogy mozog.
Néha talán ásít,vagy a kezét/lábát nyújtja,na az meg olyan mintha valaki odabent végigsimítaná erősebben a hasfalad.
Viszont ezzel együtt jött egy kellemetlenebb keményedés is,néha egy-egy oldalon vagy középen úgy bekeményszik a hasam,hogy felér egy kaviccsal az a baba odabent.Oldalt fekve olyankor látszik is,hogy ő hol van,egy kis dudor.

Egy kellemes fürdő esetleg? Az is meg tudja mozgatni,vagy a meleg tenyered a hasfalon. :)
Valakinek nem igazán mozgékony a babája,vagy csak későbbi hetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!