Hallható szívverés? Vérnyomás? Baba?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy egy idősebb terhességnél a baba annyira feszíti magát, odabújik a hasfalhoz, hogy ez által a hasi erek sokkal jobban látszódjanak és esetleg a mozgásuk is megfigyelhető? Lehet ez által a vérnyomás magasabb vagy alacsonyabb?
(pár napja ahogy a hátamon fekszem és a baba előre jön, a szívverés ütemében "lüktet" a hasam. Lehet, hogy ezért? 15 hkm(2.baba)
2014. júl. 15. 21:36
1/6 anonim válasza:
A baba nyomja az ideget, verőeret ezért a lüktetés.
2/6 anonim válasza:
hát ez fura, nekem mindig is ilyen volt a hasam. Baba nélkül is látszott a lüktetés. De amúgy ha neked eddig nem, akkor simán lehet attól, de a vérnyomásod nem hiszem hogy változna.
3/6 anonim válasza:
Nekem is látszott terhesség nélkül is a lüktetés. Annyi, hogy most erősebb, ill. jobban látható, ami szerintem leginkább a többletvérnek köszönhető. Az erek is ezért látszódnak jobban, sokkal bővebb a vérellátás. Nekem egészen már a dekoltázsomnál sokkal jobban látszódnak az erek.
4/6 anonim válasza:
aranyos kérdés :) de ugy van, ahogy az elsö válaszolo irta
5/6 anonim válasza:
A sajat szived lukteteset latod, en is lattam mindig is:-)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindenki kapott szép zöld kezet :)
2014. júl. 16. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!