Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pukkanó érzés lenne a baba...

Pukkanó érzés lenne a baba mozgása ?

Figyelt kérdés

Első babával vagyok várandós, 20+1 napos vagyok,

Nagyon figyelem hátha érezném a mozgást de kifejezetten nem tudom eldönteni hogy ez az e.

Pár napja olyan érzésem van mintha buborékok pukkanának a hasamba.

Ez az lenne, csak még pici és azért nem érzem olyan intenzíven ?

#terhesség #babamozgás #Mellsőfalontapadt
2022. nov. 7. 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Még nem éltem át, 18+2 napos vagyok, de mindenhol ezt olvastam, hogy ilyen érzés. Ilyen idősen szerintem már érezheted. Nekem is mellsőfali van, ráadásul nem is vagyok vékony alkat, sok rajtam a felesleg, én nem érzek semmit. Kicsit engem el is szomorít.
2022. nov. 7. 08:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele, más már sokkal hamarabb érzi, de megnyugtattak hogy minden rendben, láttam az uhn is hogy eleven kis tündér, minden terhesség más, meg hogy mellsőfalon később érződik meg első baba stb, de mostmár azért úgy gondolom ideje lenne érezni, és azért is fordult meg a fejembe hogy nem ez lenne amit érzek 🤷🏻‍♀️
2022. nov. 7. 09:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen lehetséges hogy az már a baba, csak még kicsi is meg a lepény is ott van , de erősödni fog.

#1es, a testalkatod teljesen irreleváns ezzel kapcsolatban, a baba belül van, a zsírréteg pedig kívül, ennek semmi köze ahhoz hogy mikor fogod érezni a magzatmozgást.

2022. nov. 7. 09:03
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm 3# ☺️
2022. nov. 7. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 20. héten tudtam egyértelműen azonosítani, nekem rángásként jelentkezett sokáig, mintha egy ponton összerándulna valami ideg, de sokan írnak buborék pukkanás szerűséget, szóval simán lehet az. Nekem állandóan forgott, morgott a gyomrom, szerintem én azért nem is szúrtam ki hamarabb az érzést.. :)
2022. nov. 7. 12:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Remélem hogy a kisasszony mocorog, mert már kezdek izgulni😮‍💨
2022. nov. 7. 12:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan mintha belülről ütne. Nem erősen de kb olyan.

Párom szerint, amikor megérintette: ugrál a hasad:))

Sokan írták a bubis érzést, a belülről simogatást is.

2022. nov. 7. 19:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Én simogatásnak vagy kis bökdösésnek tudnám leírni az érzést.
2022. nov. 8. 12:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is 20 hetesen éreztem úgy hogy már biztosan tudtam hogy Ő az nekem is kis bökdöséshez hasonlít 😃 előtte is éreztem néha apró valamit de mivel nekem is első baba én sem tudtam hogy mire számítsak.
2022. nov. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!