Ez lenne a baba mozgása ?
19+4 napos várandós vagyok, (első baba) ma voltam uhn, minden rendben (fejvégű fekvésben van a baba).
De a nagy izgalomban elfelejtettem megkérdezni az orvost, úgyhogy most olyanokhoz szól a kérdés akik már voltak várandósak.
Tegnap óta olyan érzésem van mintha a hasam legaljába enyhe “áramütést” éreznek xd tudom fura hasonlat, de picit mintha meg nyomódna a húgyhólyagom vagy valami ilyesmi.
Illetve néha Tompa “simogatást” érzek fentebb (gondolom ott lehet a lába)
Mivel első baba, nem tudom milyen mikor elkezd mozogni..
Azért is kérdezem.
Már nagyon várjuk és sokszor figyelem, és eddig ezt vettem észre.
Köszönöm a válaszokat!:)

Igen, szerintem őt érzed.
Nekem ikreim lesznek, az A baba fejvégű, és ő van alul, gyakran érzek egészen lent ilyen kis kaparászásokat. Meg azt is amikor egy nagyobbat bokszol lefele, hogy hirtelen jobban kell pisilnem, mint előtte. 😄
32+3

Nehéz ezt az érzést szavakkal leírni, ha pedig sikerül, akkor elképzelni nehéz 😀
Szerintem érezheted a babát, időben is ott körül jársz.
Én csak 20+ hétnél éreztem, de elöl tapadt a lepény, olyankor később szokás érezni. Engem inkább apró idegrángásra emlékeztetett az alhasamban, vagy mintha valaki párszor gyengéden megütögetne ujjbeggyel 🙂
5#
Az idegrangás hasonlít az áramütéshez😂 akkor tényleg lehet hogy az lesz az 😃
Igen nekem is mellsőfali☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!