Milyen anyagi körülmények között vállalnál harmadik babát?
Szeretnénk harmadik gyermeket a párommal, de ez a jelenlegi gazdasági helyzet nagyon elbizonytalanít.
Előre is köszönöm.

Én tényleg komolyan nem értem, hogy miért van lepontozva aki azt írja,hogy nincs az a pénz,hogy több gyerek legyen?
Egy gyerekhez nem csak pénz kell,hanem idegrendszer, minőségi idő,ilyesmik.
Nekem is egy van,ha fiatalabb lennék sem lenne több,és nem pénz kérdése,meg kocsi,meg a lakás szobáinak a számától függ.
És a jól kereső embereknek is nagyon bizonytalan lett a világ, az élet.
Ukrajnában sem csak hajléktalanok, munkakerülők,munkanélküliek,minimálbéresek,kisnyugdíjasok éltek,hanem keményen dolgozó,hétköznapi emberek tanárok, mindenféle vállalkozók,ügyvédek, bírók, orvosok,stb,akik ugyanúgy elveszítették az egzisztenciájukat,házukat,munkájukat,és ha nem voltak elég gyorsak és nem tudtak elmenekülni a férjüket,fiúkat,apjukat,nagyapjukat,és szétszakadt a családjuk.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ!

Az itt leírtak alapján, nekem egy gyerekem se lenni.
Minden rokonomtól minimum 100kmre élek, pedagógus vagyok, 71nmes panelban élünk, és jogsim sincs, nemhogy autóm.
Igen fontos, hogy biztos háttérbe jöjjön, de az elsőnél is, nemcsak a harmadiknál, ha érzelmileg és anyagilag tudtok biztonságot adni, akkor hajrá! Nagyobb baj ne történjen vele, minthogy osztoznia kelljen a szobán a tesóival!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!