Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen anyagi körülmények...

Milyen anyagi körülmények között vállalnál harmadik babát?

Figyelt kérdés

Szeretnénk harmadik gyermeket a párommal, de ez a jelenlegi gazdasági helyzet nagyon elbizonytalanít.

Előre is köszönöm.

2022. nov. 17. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Saját ingatlan és olyan munkahely mindkettőtöknek, hogy ha egyedül kell a hármat eltartani is beleférjen olyasmi is, mint szakkörök, fogszabályzó, táborok... na meg félre tudsz nekik rakni valamit életkezdésre.
2022. nov. 17. 19:49
 12/15 babyboom567 ***** válasza:
6%

Én tényleg komolyan nem értem, hogy miért van lepontozva aki azt írja,hogy nincs az a pénz,hogy több gyerek legyen?

Egy gyerekhez nem csak pénz kell,hanem idegrendszer, minőségi idő,ilyesmik.

Nekem is egy van,ha fiatalabb lennék sem lenne több,és nem pénz kérdése,meg kocsi,meg a lakás szobáinak a számától függ.

És a jól kereső embereknek is nagyon bizonytalan lett a világ, az élet.

Ukrajnában sem csak hajléktalanok, munkakerülők,munkanélküliek,minimálbéresek,kisnyugdíjasok éltek,hanem keményen dolgozó,hétköznapi emberek tanárok, mindenféle vállalkozók,ügyvédek, bírók, orvosok,stb,akik ugyanúgy elveszítették az egzisztenciájukat,házukat,munkájukat,és ha nem voltak elég gyorsak és nem tudtak elmenekülni a férjüket,fiúkat,apjukat,nagyapjukat,és szétszakadt a családjuk.

2022. nov. 17. 23:58
 13/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a választ!

2022. nov. 18. 13:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Az itt leírtak alapján, nekem egy gyerekem se lenni.

Minden rokonomtól minimum 100kmre élek, pedagógus vagyok, 71nmes panelban élünk, és jogsim sincs, nemhogy autóm.

Igen fontos, hogy biztos háttérbe jöjjön, de az elsőnél is, nemcsak a harmadiknál, ha érzelmileg és anyagilag tudtok biztonságot adni, akkor hajrá! Nagyobb baj ne történjen vele, minthogy osztoznia kelljen a szobán a tesóival!

2022. nov. 20. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:
14. Joga van egy gyereknek is a privát szférához. Ha nem teheted meg ne vállalj csak egyet, de ne ő szívja már meg, hogy a szülei csórók. Minden tiszteletem a pedagógusoké, igazságtalan a helyzet de marha jó lehet mondjuk egy 14 éves lánynak, hogy a 16 éves bátyja épp kiveri a szomszéd ágyon (már bocsánat).
2022. nov. 20. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!