Egyesek miért menőznek azzal, hogy harmadik világbeli országban nyaralnak pl. Egyiptom egy turistáknak fenntartott övezetben, ahelyett, hogy Magyarországon sokkal magasabb körülmények között tölthetnék a szabadságukat?
Megy a sok panasz, hogy Magyarország drága, ehelyett elrepülnek valahova ahol a nők dementornak vannak öltöztetve, a szállásukon kívül mindenki egy bunkó arab, ha iszol a csapvízből olyan emésztési kínokat élsz át, mint utoljára szépapád a 19. században, jön a sok lehúzó árus, ál-túravezető.
Ennél nem jobb egy balatoni vagy akár Tisza-tavi nyaralás? Vagy ilyen mértékű az országban az Orbán- és Nemzetgyűlölet a nyugati balliberális propaganda miatt?
Komolyan hogy lehet ebbe is a politikát azon belül is az ellenzéket belelátni! :D
Balaton egy drága hely akkor az ember inkább megy és világot lát ami szinte ugyan abból a pénzből kijön mintha az ember elmenne a Balatonra nyaralni!
Mi ebbe a fura!?
Nem, tudom, én nyugatra szoktam járni: Kanada, USA, Európán belül Németország, Franciaország. Ezeken a helyeken élnek ismerősök, rokonok. De ezzel sem menőzök, csak itt névtelenül írom le.
Országon belül is eljárok, van a családnak nyaralója a nyugati országrészben, ezért nem szorulok rá, hogy valamelyik újgazdag zsebét tömjem, a nyilvános kajáldák többségével is úgy vagyok, hogy azokat a zsíros, vagy olajos kajákat nem bírom megenni, rosszul vagyok tőlük.
Bizonyos szempontból megértem a kérdést, mert mondjuk Egyiptom jelenleg nem egy tökéletesen biztonságos hely, de van aki kifejezetten azért megy, hogy megnézze a műemlékeket, épületeket és utána repül vissza, ezt szerintem meg lehet érteni.
tipikus "savanyú-a-szőlő" mentalitás...
Ízlések és pofonok!
SEMMI, abszolút SEMMI köze ennek a politikához, vagy pártokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!