Hány hetesen kezdjek el vásárolni nagyobb dolgokat a babának?
Mi úgy a 20.heti uktrahang után kezdtünk vásárolni, azt is apránként.
Most 34 hetes vagyok és minden készen van, már "csak" őt várjuk :)
Mondjuk én olyan típus vagyok, hogy ha halogatok sokáig vmit az stresszel. Így ez már megvan, ezen nem kell agyalni. Az utolsó heteket meg pihenéssel tölthetem, ilyen sosem lesz többet az életben :D
Amikor akarsz, ha most van hozzá kedved, akkor most.
Nekem a babakocsi volt meg leghamarabb, a 15. hét körül. Mivel a babaszobára még vár egy tisztasági festés, bútorokat egyelőre nem nézgettem (28 hetes vagyok), de mint kiderült jobb is, mert lett ajándékba babaágyunk meg bölcsőnk. Így igazából már csak pelenkázó kell meg ruhásszekrény, és örülök, hogy nem vásároltam össze bútorokat feleslegesen. De persze ez csak a mi esetünk, meg valaki nem is akar használtat, szóval nyugodtan lehet korábban is ha úgy akarod.
Az altatással egyelőre nincsenek terveim, úgy gondolom, hogy megpróbálom majd külön szobában hátha sikerül. Aztán ha nem, hát nem. Akkor lehet alszom a nappaliban, és kiviszem oda a kiságyat. Vagy amíg nagyon kicsi, beviszem a hálószobánkba a bölcsőt. Nem tudom. Majd kialakul.
Erőm még bőven van, dolgozom is, de üzletekbe járkálni nem fogok, rendelek majd mindent ami még hiányzik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!