Nyitott belső méhszáj 16 hetesen...mit mondott az orvos? Harmadik baba 4 éven belül. (Többi lent)
Jelenleg 16+5 hetes kismama vagyok a harmadik babával. 12+5 hetesen elkezdtem vérezni, aminek egy hete lett vége. Egy hétig voltam kórházban, ahol kiderült, hogy gyulladás mellett részben méhszájra tapadt a lepény (ami valószínűleg mostanra feljebb csúszott) és a belső méhszáj kinyílt 1,54 centire. (tölcsérképződés)
Aki hasonló helyzetben volt, annak mit mondott az orvos?
Leginkább az érdekelne, hogy ebben az esetben engedélyezett volt-e a szex, annak aki így volt... csütörtökön megyek dokihoz, meg fogom kérdezni tőle, hogy mit gondol, de addig is véleményekre lennék kíváncsi.
Szia!
Még mielőtt elolvasnád a választ tudd én még nem voltam ilyen helyzetben!és bár tudom, hogy csak olyanoktól vársz választ, de nem fogok úgy fogalmazni mint a többi ember(remélem😅)
Szóval szerintem ilyen helyzetben egyáltalán nem ajánlott a szex ne is gondolj ilyenekre! Nem foglak kioktani mint a többiek hisz tudom, hogy mindenkinek vannak szexualis vágyai és ki KELL őket elégíteni. A többieket nem értem! Egy anya életében nyilván nem ez az elsődleges dolog az életében! De neki is jól kell èreznie magát(jó ezt kissé gusztustalanul fogalmaztam meg...)! Egy anyának is vannak vágyai és ez normális. EZ NORMÁLIS! Bár elég lehetetlen felfogni!Tudom...
Az anyukának pedig csodás életet kívánok férjével és a kettő(lassan három) csodálatos gyerekével együtt!🤍🤍🤍
Sokan vannak így vagy még cifrább helyzetben, szerintem ebben nincs semmi rossz. Aki kis korkülönbséggel szeretne gyerekeket, általában így csinálja 😂 persze el lehet osztani 15 évre is, csak akkor igazából sosem lesz időd magadra.
Amúgy nyilván fontos a szex egy kapcsolatban, aki mást mond az hazudik vagy festi magát. 🤷🏽♀️🙈
Kíváncsi lennék a rosszmájú válaszolók közül hányótoknak van gyereke/családja/egyáltalán stabil kapcsolata. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!