Nyitott belső méhszáj 16 hetesen...mit mondott az orvos? Harmadik baba 4 éven belül. (Többi lent)
Jelenleg 16+5 hetes kismama vagyok a harmadik babával. 12+5 hetesen elkezdtem vérezni, aminek egy hete lett vége. Egy hétig voltam kórházban, ahol kiderült, hogy gyulladás mellett részben méhszájra tapadt a lepény (ami valószínűleg mostanra feljebb csúszott) és a belső méhszáj kinyílt 1,54 centire. (tölcsérképződés)
Aki hasonló helyzetben volt, annak mit mondott az orvos?
Leginkább az érdekelne, hogy ebben az esetben engedélyezett volt-e a szex, annak aki így volt... csütörtökön megyek dokihoz, meg fogom kérdezni tőle, hogy mit gondol, de addig is véleményekre lennék kíváncsi.
"Egy hétig voltam kórházban, ahol kiderült, hogy gyulladás mellett részben méhszájra tapadt a lepény (ami valószínűleg mostanra feljebb csúszott) és a belső méhszáj kinyílt 1,54 centire."
Egy "valószínűleg"-re nem alapoznék. A méhlepény helyzete meg a kinyílt méhszáj miatt eszembe nen jutna szexelni.
Nyilván nem "csak" a szexhiány miatt aggódok. Ha így lenne nem lett volna kérdés, hogy volt-e valaki így és esetleg tudna-e valami hasznosat mondani...de látom a rosszindulat ismét előbbre való. 🙄👌
Bármilyen meglepő két kisgyerek mellett is vannak az embernek szexuális vágyai, akár terhesen is. Az előző két terhességnél szülés előtti este még simán ment a dolog, szerintem nincs ebben semmi rossz. Van aki így, van aki úgy.
De ezek csak vágyak, nem tettek, ezért szerettem volna hasonló helyzetben járt emberek tapasztalatát olvasni ezzel a dologgal kapcsolatban.
#7 olvasd már el kérlek az #5-ös választ, ami tőlem származik. Nyilván nem ez a legnagyobb gondom, főleg 2 kicsi mellett. Érdeklődtem, hogy AKI ILYEN HELYZETBEN VOLT annak mit mondott az orvos ezzel kapcsolatban, vagy egyáltalán zöld lámpát kapott-e a terhesség alatt bármikor... Nem az volt a kérdés hogy ma este dughatok-e 😂😂😂 csütörtökön megyek dokihoz, addig fix hogy nem ér hozzám a férjem.
Aki nem volt ilyen helyzetben, köszönöm, ne válaszoljon!!!
Szia, itt ilyeneket ne kérdezz, mert azonnal szétkapnak.😂😂😂 Tudod, itt csak a savazas megy.💪Normális választ nem fogsz kapni. Inkább a közösségi oldalakon probálkozz, mert ott arca is van mindenkinek. Hidd el ott segítőkészek. Az ilyeneket kidobnák egyébként 2 perc alatt a csoportokból. 😉
Szerintem sem szabad ilyenkor, de nyilván nem vagyok orvos csak gondolom. Vigyázz magatokra! :*
Nyilván nem ez a legnagyobb gondom
Mégis azt írod, hogy leginkább az érdekel, lehet-e szexelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!