Nyitott belső méhszáj 16 hetesen...mit mondott az orvos? Harmadik baba 4 éven belül. (Többi lent)
Jelenleg 16+5 hetes kismama vagyok a harmadik babával. 12+5 hetesen elkezdtem vérezni, aminek egy hete lett vége. Egy hétig voltam kórházban, ahol kiderült, hogy gyulladás mellett részben méhszájra tapadt a lepény (ami valószínűleg mostanra feljebb csúszott) és a belső méhszáj kinyílt 1,54 centire. (tölcsérképződés)
Aki hasonló helyzetben volt, annak mit mondott az orvos?
Leginkább az érdekelne, hogy ebben az esetben engedélyezett volt-e a szex, annak aki így volt... csütörtökön megyek dokihoz, meg fogom kérdezni tőle, hogy mit gondol, de addig is véleményekre lennék kíváncsi.
#11 mivel a többi kérdésre, mint pl. emelni, hajolni stb. szabad-e tudom, hogy max. nagyon óvatosan.
Nem az volt a kérdés/kérés, hogy szedjetek cifit cafatokra...ha van tapasztalatod ezzel a dologgal akkor írd le azt, ha nincs, tartsd meg magadnak a véleményed! Egyszerű 🙈
Terhesség alatt (főleg ilyen korai szakaszban), ha elkezdett nyílni a méhszáj, akkor semmiképp sem szabad szexelni. Általában ráadásul nem is csak a behatolás veszélyes, hanem maga az orgazmus is.
Úgyhogy ha valaki volt is ilyen helyzetben, akkor is ugyanezt fogja mondani.
Nekem csak a lepény volt mélyen, ami pár hétig takarta a méhszájat, de nem társult hozzá vérzés, és feljebb is ment, így nem lettem eltiltva.
Benne vagyok egy fb csoportban ikrekes kismamáknak, mert én is ikreket várok. Ott olvastam több ilyen sztorit is, hogy 16-7 hetesen már elkezdett nyílni nekik, és őket bizony eltiltották tőle egyből.
Úgyhogy én a helyedben nem reménykednék.
Tudom, milyen nehéz, de majd miután megszületett bepótoljátok. ;)
#18 nézd már meg hogy közülük hányan válaszoltak a kérdésre...
#19 köszönöm, holnap uh, csütörtökön doki... meglátjuk mit mondanak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!