Nyitott belső méhszáj 16 hetesen...mit mondott az orvos? Harmadik baba 4 éven belül. (Többi lent)
Jelenleg 16+5 hetes kismama vagyok a harmadik babával. 12+5 hetesen elkezdtem vérezni, aminek egy hete lett vége. Egy hétig voltam kórházban, ahol kiderült, hogy gyulladás mellett részben méhszájra tapadt a lepény (ami valószínűleg mostanra feljebb csúszott) és a belső méhszáj kinyílt 1,54 centire. (tölcsérképződés)
Aki hasonló helyzetben volt, annak mit mondott az orvos?
Leginkább az érdekelne, hogy ebben az esetben engedélyezett volt-e a szex, annak aki így volt... csütörtökön megyek dokihoz, meg fogom kérdezni tőle, hogy mit gondol, de addig is véleményekre lennék kíváncsi.
Jól megvédted az álláspontod érvekkel, ja nem ide :)
Ha szakmailag nem tudod alátámasztani a firkálmányod, akkor ne írj ilyen hisztis válaszokat, meg ne “kaffogj”, mert sok értelme nincs.
Tanulj egy kis bioszt, hidd el, nem fog ártani
“ talán az kicsit komolyabb mint a te “bioszod”.”
Merész kijelentés úgy, hogy azt sem tudod én mennyit tanultam. Körülbelül a válaszod is ilyen szinten van, értelmetlen h.lyeség. Mellesleg orvos vagyok, anatómiából meg messze nem ezt tanulja az ember lánya, úgyhogy ez is bukta :)
Égesd csak magad
“ ha lennének anatómiai ismereteid tudnád mi a probléma”
Pont ezt mondod, csúnyán beégtél ezzel a kamu próbálkozással, anatómiához ennek semmi köze, nem ezt fedi le, látszik hogy nem vagy tisztában az alapokkal sem.
Igazából vér ciki ez a hiszti, amit most leművelsz csak azért, mert meg lett mondva, hogy h.lyeségeket beszélsz. Mint egy ovis :)
#27 köszi a válaszod. Kórházból hazaengedtek úgy, hogy előtte két nappal derült ki a tölcsér. Emiatt nem akartak benntartani, egyedül a vérzés miatt figyeltek, de az akkor elmúlt egyszer pár napra, így hazajöhettem. Kb 3 nap múlva kezdtem megint barnázni, ennek másfél hete vége lett.
A nagy ovis, első év, így sokat betegeskedik sajnos...a kicsi meg még túl kicsi, hogy bevegyék bölcsibe, 14 hónapos.
Az orvos szerint aki megállapította a tölcsért, az is okozhatja ezt, hogy a két terhesség közel van egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!