Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyitott belső méhszáj 16...

Nyitott belső méhszáj 16 hetesen...mit mondott az orvos? Harmadik baba 4 éven belül. (Többi lent)

Figyelt kérdés

Jelenleg 16+5 hetes kismama vagyok a harmadik babával. 12+5 hetesen elkezdtem vérezni, aminek egy hete lett vége. Egy hétig voltam kórházban, ahol kiderült, hogy gyulladás mellett részben méhszájra tapadt a lepény (ami valószínűleg mostanra feljebb csúszott) és a belső méhszáj kinyílt 1,54 centire. (tölcsérképződés)

Aki hasonló helyzetben volt, annak mit mondott az orvos?

Leginkább az érdekelne, hogy ebben az esetben engedélyezett volt-e a szex, annak aki így volt... csütörtökön megyek dokihoz, meg fogom kérdezni tőle, hogy mit gondol, de addig is véleményekre lennék kíváncsi.

#szex #vérzés #terhesség #orvos #nyitott belső méhszáj
2022. okt. 16. 21:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
22%
19-es vagyok, 36. Hétben, nem volt eddig probléma vele 18 hét alatt (nyilván ez nem azt jelenti, hogy másnál nem lesz), de nyitott belső méhszáj nagyon sokaknak van, nem okoz problémát, szexelni is lehet, mert nincs hatással rá, csak ha elkezd rövidülni a méhnyak. Itt nagyon sok a hozzá nem értő, nem kell velük foglalkozni, nem tanultak biológiát
2022. okt. 17. 09:26
 22/34 anonim ***** válasza:
65%
22. aki itt baromira nem ért hozzá az te vagy… ne kaffogj ilyen hülyeségeket, ne informáld félre légyszíves.
2022. okt. 17. 10:46
 23/34 anonim ***** válasza:
8%

Jól megvédted az álláspontod érvekkel, ja nem ide :)

Ha szakmailag nem tudod alátámasztani a firkálmányod, akkor ne írj ilyen hisztis válaszokat, meg ne “kaffogj”, mert sok értelme nincs.

Tanulj egy kis bioszt, hidd el, nem fog ártani

2022. okt. 17. 10:48
 24/34 anonim ***** válasza:
77%
24. anatómiát tanultam, talán az kicsit komolyabb mint a te “bioszod”. menj kaffogd az okosságaidat máshol.
2022. okt. 17. 10:51
 25/34 anonim ***** válasza:
0%

“ talán az kicsit komolyabb mint a te “bioszod”.”

Merész kijelentés úgy, hogy azt sem tudod én mennyit tanultam. Körülbelül a válaszod is ilyen szinten van, értelmetlen h.lyeség. Mellesleg orvos vagyok, anatómiából meg messze nem ezt tanulja az ember lánya, úgyhogy ez is bukta :)

Égesd csak magad

2022. okt. 17. 11:01
 26/34 anonim ***** válasza:
96%
Nem hogy szexelni nem fogsz, de lehet a korhazban toltod a terhesseged a tolcser miatt. Engem legalabbis azonnal befektettek a 26.heten,mikro eszrevettek a tolcserkepzodest. Pihengess, fekudj, mast nem tudsz csinalni vele. Gyerekeket jo lenne bölcsibe,oviba adni,ha van ra lehetoseg, mert igy nem biztos, hogy vegigviszed.
2022. okt. 17. 11:18
 27/34 anonim ***** válasza:
39%
mert “bioszból” ezt tanulja? ha lennének anatómiai ismereteid tudnád mi a probléma, de mivel nincs… tudod milyen doktor vagy te 😂 dr. körmös jutka a gyakoris mindent megmondó
2022. okt. 17. 11:25
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

“ ha lennének anatómiai ismereteid tudnád mi a probléma”

Pont ezt mondod, csúnyán beégtél ezzel a kamu próbálkozással, anatómiához ennek semmi köze, nem ezt fedi le, látszik hogy nem vagy tisztában az alapokkal sem.

Igazából vér ciki ez a hiszti, amit most leművelsz csak azért, mert meg lett mondva, hogy h.lyeségeket beszélsz. Mint egy ovis :)

2022. okt. 17. 11:29
 29/34 A kérdező kommentje:

#27 köszi a válaszod. Kórházból hazaengedtek úgy, hogy előtte két nappal derült ki a tölcsér. Emiatt nem akartak benntartani, egyedül a vérzés miatt figyeltek, de az akkor elmúlt egyszer pár napra, így hazajöhettem. Kb 3 nap múlva kezdtem megint barnázni, ennek másfél hete vége lett.

A nagy ovis, első év, így sokat betegeskedik sajnos...a kicsi meg még túl kicsi, hogy bevegyék bölcsibe, 14 hónapos.

Az orvos szerint aki megállapította a tölcsért, az is okozhatja ezt, hogy a két terhesség közel van egymáshoz.

2022. okt. 17. 11:52
 30/34 anonim ***** válasza:
28. menthetetlen vagy 🤷‍♀️ meg lett mondva, hogy… ezt melyik suliban tanították? csak nem “a zélet iskolájában”? 🤔😂
2022. okt. 17. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!