14 hetes terhes vagyok,a terhesség alatt többször volt már barna folyásom,mindig rohantam az orvoshoz aki jól le tolt hogy semmi gond, a méhszáj zárt, baba jól van, csak akkor menjek ha vérzés van és görcs Mit tegyek most?
Nekem is ez volt. Vagyis ennél több is, mert véreztem is sokszor. Nekem a 17.héten múlt el hál isten.
Az első 2-3 alkalommal pánikoltam, futottam az ügyeletre, de nem láttak sose semmit. Utána már nem pánikoltam. Nekem mellette volt egy akkor 2 éves fiam, pihenni sem tudtam.
Ebben a hónapban lesz 1 éves a lányom :)
2-es, de most mit tudnak veled csinálni, ha berohansz minden alkalommal? Semmit.
Akkor nem tudom, milyen nyugalmat nyernél a kórházban.
Adom a #4 válaszát, ha leáll a szíve, akkor sem tudnak mit tenni.
Én betegesen rettegek attól, hogy elhal, pedig mindjárt a 10. hétben vagyok, és attól, hogy 0-24 UH-val vizsgálnának engem, nem lenne jobb, hiszen, ha gond van, akkor sem tudják megmenteni.
Rágom a körmeimet, nehéz, mert nekem tünetmentes a kezdetek óta 😔 szóval nem tudom, hogy épp van-e gond vagy nincs.
Idézem a nődokimat: "Asszonyom ha Önnek fontos ez a gyerek azonnal idejön, megnézzük."
Ha megnyugtat, menj be minden egyes alkalommal, ha el tudod hinni hogy igy is vegig lehet vinni a terhesseget, maradj, de a te lelki beked a legfontosabb. Nekik ez csak egy terhesseg a sokmilliobol, neked nem mindegy.
En is vegigparaztam sajnos mindegyiket a barnazasok miatt, kb a 30x. hettol nem mentem mar rettegve pisilni es bugyit nezni. Megmaradt mindharom baba. Kitartast neked!
Van mellé most menstruációs görcs is meg egy kevés barnazás
Menjek be?
#7, ha van mellé görcs, akkor egy percet se késlekedj.
Lehet, hogy csak a méhszalagok nyúlnak, de lehet rosszabb is.
Inkább legyen egy felesleges UH.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!