14 hetes terhes vagyok,a terhesség alatt többször volt már barna folyásom,mindig rohantam az orvoshoz aki jól le tolt hogy semmi gond, a méhszáj zárt, baba jól van, csak akkor menjek ha vérzés van és görcs Mit tegyek most?
Mikor érsz be?
Mondd, hogy vérzel és görcsölsz, kb előre fognak hívni.
Most fürdök, és indulunk
Fél óra az Út
A baba rendben van, nem látták pontosan honnan jött a barnázás
Magnerot 3x2 és szigorú fekvés
Köszi hogy kérdeztétek :)
1.terhességem,inszeminációval: napi 1 progeszteron tabletta. 8. héten elhalt. Nem fejlődött rendesen. Semmi barnázás,semmi görcs,semmi vérzés. Dokim akkor azt mondta,hogy van,aki vérzéssel végigviszi a terhességet. 2.terhesség,szintén inszemináció. Napi 1 progeszteron. 8. héten barnázás. Napi 3 progeszteron,szigorú fekvés. Kb.2 hétig tarott. 12. héten genetikai uh,másfél óra tömegközzel oda,ugyanennyi vissza. Babával minden rendben. Másnap fel anyámhoz a 4.-re lépcsőn. Harmadnap vérzés. Napi 6(!!) progeszteron,szigorú fekvés. Babával minden rendben. Doki:"másnál mindenféle előjel nélkül elhal a magzat". Ez a vérzés kb. 3 hétig tartott. Utána még 1 hét szigorú fekvés,a progeszteronadag fokozatos csökkentésével. A 6 progeszterontól olyan voltam,mint egy drogos. Totál ki voltam ütve. 23.héten nyaralás,kicsit több séta,ettől újra pici barnázás. A doki sosem látta,honnan jön a vérzés. Belül minden rendben volt. Most 20 hónapos a kicsike😂
Ja,és hetente volt uh ezek miatt. És semmi lépcsőzés. Elsőn lakunk,ki se tudtam mozdulni a lakásból hetekig. Ha megteheted,mert nincs másik gyereked,akivel foglalkozni kell,akkor tényleg csak ágy-kanapé-fürdőszoba háromszögben mozogj. Nekem a dokim azt is mondta,hogy a tünetek elmúlása után még egy hétig fekvés. Egyébként az ismerettségi körben sok ilyen volt és mindegyik baba megszületett. Ezek jól elvannak bent,amíg Te halálra aggódod magad😂Sok boldogságot a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!