Akik 3.kisbabájukat várják azoknak mikor kezdett el látszódni a pocakjuk?
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 19:29
1/6 anonim 

válasza:

Engem is érdekelnek a válaszok. Első babám kb 24 hetesen kezdett látszani, a második 18 hetesen.
12 hetes vagyok, egyelőre nem. A méhem bugyivonal alatt dudorodik picit, bugyivonalon szünet, felette a puffadt hasam. Hát úgy nézek ki, mint az elsővel kb 28 hetesen... lehet csak puffadás, de akkor is.
2/6 anonim 

válasza:

15 hetes vagyok első babával, testes is vagyok, rajtam nem látszik. Maximum én érzem kényelmetlenül a nadrágjaimban magam. Azt mondják, hogy akiknek több babájuk volt, sokkal hamarabb látszik.
3/6 anonim 

válasza:

Úgy rendesen az első két babámmal 24 hetesen, a 3.al már 21 hetesen de előtte is látszódott valami de inkább csak ruha nélkül, szerintem alkati kérdés és hogy hol helyezkedik el a méh, nekem hátrahajló, most 30 hetesen is viszonylag kicsi a pocim, ja és normál homokóra alkatom van.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Ma voltam az első hüvelyi ultrahangon 5+4 hetesen és 10 mm üres petezsákot láttak .
2022. okt. 17. 17:15
5/6 anonim 

válasza:

Korán mentél orvoshoz. 8 héten elég menni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak azért mentem hogy jó helyen van e.
2022. okt. 17. 19:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!