Kisebb a pocakom 16 hetesen, mint 12-14 hét körül?
Kis híján 190 cm magas vagyok. Széles a csípőm. Elképzelhető, hogy most már a medencébe kiemelkedett a megnövekedett méhem, így nagyobb lett a helye?
Háton fekve el is tűnik.
Az, hogy fekve "eltűnik", normális (nálam is így volt, pedig 162 vagyok :O)
Miből gondolod, hogy kisebb lett?
Én azt olvastam, hogy a 20. hét után illeszkedik be a medencébe.
Cm-el mérd a köldöködnél
19:54!
Most hogy állsz? :-)
Teljesen normalis. Az elso 12-14 hetben az egeszt testben csokkentett uzemmodban dolgoznak az izmok, ezert van nagy merteku puffadas, de meg a hasizmok is ernyedtebbek. Az a poci meg egyebkent sem a baba es a meh merete miatt van.
A masodik trimeszter elejen ez a problema altalaban megszunik, akkor ismet talalkozhatsz lapos, vagy kisebb hassal, mint amekkora korabban volt.
Viszont egy biztos: idovel noni fog es az mar tuti, hogy a baba miatt lesz.
Lehet, hogy nem lesz egyebkent tul nagy pocakod, en is magas vagyok, igaz, nem ennyire, mint te (180hoz kozelitek), de mindket gyerekkel viszonylag kis pocakom volt, a babak hosszuak lettek es teljesen jo sulyuak, de a pocakom nem volt nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!