Egy hete nagyon nehéz a pocakom, nehéz felállni, mintha tartanom kéne. És naponta többször fáj alul, enyhe menszi szerű fájdalmak. Ez normális 31 hetesen?
Múlt héten voltam normális manuális vizsgálaton, ahol teljesen zárt volt a méhszájam. Akkor még nem voltak ezek a problémáim.
Normális ez ilyenkor? Csak itt tudom megkérdezni, mert látom, hogy itt feltesznek ilyen kérdéseket.
Köszönöm
Kismama 31 hétben
Hát 30 hetes kor környékén nekem is kezdődött, hogy fájt alul ott minden, de annyira nem gyakran és nehezebb volt a pocakom persze, mert a baba nő és nyom:) Mondjuk menziszerű fájdalmak nem voltak, talán 1-2-szer pár pillanatig. Most 36 hetes vagyok már, ha többet járkáltam mondjuk, akkor a fáradság mellet jobban is fáj ott lent, van, hogy kicsit fáj, mikor járkálok vagy felállok, de ez normális. Tegnap voltam vizsgálaton és teljesen zárt a méhszáj még. Úgyhogy ezek a fájdalmak normálisak ilyenkor, nyom a baba, nagyobb a súlya, stb. Egyre nehezebb is aludni és megfordulni, főleg, ha előtte ettem és tele a pocakom, akkor fáj megfordulni az ágyban. Az éjszakai 3 percenkénti pisilésről nem is beszélve, ha meg nem kelek föl, akkor félóra múlva már annyira fáj, hogy muszáj kimenni. Úgyhogy ne aggódj. A menziszerű fájdalom is njormális, ha ritkán van meg főleg.
Szóval ne aggódj, ennél csak fájdalmasabb lesz:) Én nem bírom a fájdalmat, de ez "kellemes" fájdalom, a lényeg, hogy a babának legyen kénylemes odabent:)
Szia 34 hetes vagyok Ma egy hete voltam a nőgyógyászati ambuláncián, mert voltak mensi szerű görcseim, meg hajnalban jöttek 15 perces görcsök, megijedtem, nem tartottak bent megnéztek hogy nem szivárog a magzatvíz, nem nyíltam tovább, mert nyitott vok., és haza engedtek, de hozzá tették hogy 33 héten ez nem mondható normálisnak. Zóta reggelente egy pici konyakkal indulok, + napi 3*1 magnerotot szedek. Azóta nem jöttek elő ezek a mensi szerű fájások. A pocakom nekem is nehéz néha úgy közlekedek hogy tartom úgy nem fáj annyira. Fáj a szeméremcsontom is de tűrök, :) megéri!!!!
Kitartást, a magnéziumot szedd!!! És pihenj sokat.
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!