29 hetesen normális, hogy sokat fáj a pocakom alja?
Nekem is húzodott már ennyi idősen, tágul a méh, szedjél rá magnéziumot. Nekem is problémás az ágyban, főleg, ha átfordulok egyik oldalról a másikra. Tehetsz kispárnát a hasad alá, ha oldalt fekszel, az segíthet.
üdv, 33 heteske.
ui.: ha nagyon nem múlna el, akkor kérdezz rá a dokinál, de ne aggódj.
Szia!Nekem is sokszor fáj éjjel a hasam, mikor megfordulok, és gyakran mikor többet megyek. Mondtam a dokinak, hogy olyan mintha csomókba állna néha a hasam. Azt mondta igyak 2-2.5 liter folyadékot, mert a méh szárazabb lehet, azért van ilyen érzésem. Szedek Magne B6-ot, sőt ha nagyon görcsöl, akkor NoSpa-t is kell, és iszom sokat. Azóta csak ritkán fáj.
28 hetes kismama
Nekem is kb ennyi hetesen kezdődött, állandóan keménykedett a hasam. MagneB6, sok pihi, sok víz.
Ettől kezdve én kb 15 percet tudtam sétáni egyhuzamban...a végén már alig aludta éjjel. Sehogysem volt jó, és iszonyat fájt a csípőm mind a két oldalon ami kisurgárzott a lábamba... viszont elég gyorsan tágultam, több ismerősöm is van aki így volt, az aki a terhesség (inkább)vége felé alig tudott már mozogni, menni stb. gyorsan szült....majd meglátjuk. Sok pihi az biztos!!!!!!!!És szólj a dokinak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!