14 hetes terhes vagyok de nem igazán látszik még a pocakom. Ez normális? Mikor lesz már úgy feltünöbb?
Nekem kb. a 24. héten mert a bátrabb emberfajta rákérdezni, hogy "babát vársz?". Addig nem volt egyértelmű. Később kiderült, hogy nem tudták: baba, vagy hízás... :(
A boltban (ahová napi szinten járok) csak a 28-30. hét körül látták tutira.
Én a másodikat várom, és nekem is csak a 16. héttől látszik. Addig úgy néztem ki, mint aki pont befejezte az ebédet :)
Első babával a 18-19. héttől kezdett látványosabb lenni, de még akkor is mondhattam volna, hogy kicsit eleresztettem magam :)
Hidd el, a 38. héten már elégedett leszel vele :))
Nekem a 26. héten vált mások számára is nyilvánvalóvá. Pedig én is alig vártam. :)
A 30. héten indult meg nagyon. Nagyonnagyon :)
Nekem az első babámnál a 20.hét körül kezdett mások számára is egyértelművé válni.
Most a másodiknál már a 14.héten volt akkora pocakom. Most 19 hetesen akkora a pocim, mintha a 6.hónapban járnék.
Szia!Én most vagyok 19 hetes, és én is úgy nézek ki, mint aki jól beebédelt :) Pedig már nagyon várom,hogy igazi kismama pocim legyen.....
Nagyon egyén függő, hogy kinek mikor látszik a pocak, úgyh ne izgulj nincsen semmi baj azzal, hogy még nem látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!