Az normális, hogy 15 hetesen akkora a pocakom, mint egy 6 hónaposnak?
Én vagyok az ellenpélda. 33 hetes vagyok és ha nem akarom, hogy tudják, akkor úgy öltözöm és nem veszik észre. A babával minden rendben. A mérete megfelelő.
teljesen alkat fűggő szerintem
Szerintem nem utal semmire. Maximum arra, hogy a masodik babadat varod es hamarabb kezd latszani, mert a szovetek az elso terhesseg alatt mar megnyultak egyszer a hasfaladon es mar nem tartanak annyira, mint akkor tartottak.
Legalabbis ez igy szokott lenni. De ez sem biztos.
Szerintem a terhespocakok temaban minden normalisnak tekintheto, a nagy pocak, a kis pocak, az ellentetek, tenyleg minden, mert ahany terhesseg, annyi fele pocak van.
En peldaul magas vagyok es vekony, az elso babammal is keson, a 25. het utan kezdett latszani, hogy babat varok, most a masodikkal sem tortent ez meg hamarabb, nem is nagyobb a hasam. 37 hetes vagyok, kozel negy kilosra tippelik a babamat es szerintem megis fel tudnek ugy oltozni, hogy nem vennek eszre az allapotomat. Es ez is normalis! :-)
Sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!