Most vagyok 17 hetes, és a koromhoz képest elég nagy hasam van (kb mint egy 5 hónaposnak). Időnként úgy érzem, hogy majd leszakad a derekam, és az ülés is kényelmetlenné válik egy idő után. Normális ez?
Örűlj neki,h van hasad!!!!!!
Veled egykorúak azért "aggódnak" mert még nem látszik nekik szinte semmi.
Minden jót
Szia!
Örülj neki tényleg hogy van hasad egy csomó kismama írja hogy mikor látszik a hasa meg minden.Am pedig nekem is fájt ilyenkor a derekam.
Boldog Baba várást!
38+1 hetes kismami
Az, hogy kinek mekkora a poci, azt egyénfüggő. Nekem is szép nagy pocim van már most. Sajna a bőröm nem is nagyon bírja ezt a tempót, szép kis csíkjaim vannak. A derékfájás pedig nálam is sűrűn látott vendég. Sőt, a kényelmetlen ülés is. Mármint nekem már a bordám is nyomja. Próbálj olyan ülőhelyzetet választani, ami a derekadnak is jó és kényelmes.
23 hetes kismami
Én 11 hetes babás vagyok kb. akkora hassal, mint te már nagyon várom a szerdát, mert talán kiderül, hogy ikreim lesznek? Mindenki elhül amikor közlöm, hogy csak 11 hetes vagyok!( fogorvos, szemész, rokonok) Remélem így lesz!(ikrek) Ez a gondolat csak mostanában érdekel, amióta más is észreveszi a különbségeket!
Örüljünk annak amink van...
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!