Lassan szülő kismama társaim, nektek mindig megy az ülés?
Néha mikor próbálok felülni, nem tudok ráülni a hüvelyemre, mert nagyon fáj, a hasam meg bekeményedik. Mi lehet ez?
37 hetes vagyok
Készül a szervezeted a közelgő szülésre, a keményedés normális ennyi hetesen, a baba nyomja az idegeket, ez lesugárzik a hüvelybe, ezzel sincs baj, kellemetlen, de ez van...
Mit értesz "lassan szülő" alatt?
Jajj, hamarosan szülőt értettél, ne haragudj, ma kissé nem esnek le a dolgok... :-D
A többi amit írtam, úgy van azért... :o)
lassan szülő: hamarosan gyermeknek életet adó :)
Igen, félre érthető volt :D
de így a végén... Nagyon várom már, hogy meglegyen a pici!
Állandóan elfáradok, de közben meg mindig csak mennék, pedig semmihez nincs erőm. Nem voltam itthon sokat, de már ezt is unom. Inkább mindig megyek, aztán meg estére elefánt lábakkal pihegek a kanapén. :D
No akkor szép szülést Nektek!
első
Sziasztok! Az üléssel nincs bajom,nekem az ágyból való felkelés és a lefekvés esik nehezemre. Na olyankor bekeményedik rendesen! Nem érzek jóslókat, a derekam mosogatás vagy egyéb tevékenység miatt fáj. Sokat mozog még a babám. Remélem kihúzzuk végig! Bár néha már nagyon kifelé kívánnám és szeretném magamhoz ölelni!
Kitartást nekünk és majd jó babázást!
38 hkm
Szia!
NÉha nekem is problémát okoz az ülés, mert beszúr a hüvelyembe, akkor kicsit helyezkedek..jóslók már vannak/voltak...
Én is bízom a holnapi hideg frontban:D:D:D
37+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!