Mit gondoltok arról, hogy 5hetes terhesen befekszek pár napra a 4 éves gyerekemmel a Heim Pálba?
3mas vagyok. Igen, így is történt vészes terhességi hányással a kiszáradás határán, infúzióra kötve. Remélem kielègített a válaszom és leszálltok végre rólam. Köszönöm.
Ja, ès pont leszarom, hogy milyen anyának tartotok, de ez is tipikus peldája annak, hogy 0 infó alapján szidjuk a másikat. Csak gratulálni tudok nektek tökéletes anyáknak. Javaslom, hogy mélyen nézzetek magatokba, ja bocsi, ez nem fog menni, ugyanis más szemèben a szálkát ...
Itt befejeztem a tèmát, akik megértették amit írtam, azoknak koszonom.
Mondjuk a Daedalon-t nem javasolják terhesség esetén, de ne zavarjon.
Drága 21. Nem tudom higy simán sötét vagy e mint az éjszaka, vagy simán nem megy az erto olvasas. Egy elképzelt szituaciorol volt szó. Tudod, valami ami nem történt meg, hanem elképzeled, adott helyzetben mi lenne.
Értelmes embereknél amúgy apuka is valódi szülő. Arról én nem tehetek, hogy nálatok kimerült a szerepe a sperma donacioban és a penzkeresesben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!