Mit gondoltok arról, hogy 5hetes terhesen befekszek pár napra a 4 éves gyerekemmel a Heim Pálba?
Rendben, örülök hogy így gondoljátok ti is.
Nem vagyok rosszul, mindenképp befekszem, ez a lényeg.
17 hetes terhes voltam, amikor a 2 évesem 4 napra kórházba került.
Még matracon sem fekhettem, két széket kaptam. Ennek ellenére egy percig sem gondolkodtam, hogy ott legyen-e vele.
8as, miért szerinted az mekkora élmény volt hogy az anyja a saját önzősége miatt nem volt vele?
Hidd el, a kórházban rengeteg szülő kap el enterális fertőzést tehát kb az egész napot végig hányják. Mégis ott vannak a gyerekük mellett ,mert fontos nekik, szeretik.
Ahol 2 vagy annál több gyerek van bizony mérlegelni kell. Nem arról van szó, hogy bárki is önző, vagy ne akarna a gyerekèvel lenni. Ezt azèrt ne keverjük össze, szándékosan felremagyarazzátok.
Szerintem dicsèretesebb ha valaki adott helyzetben előszedi a józan eszèt ès mèrlegel.
Èlő pèlda: egész nap hányó, émelygő kismama nem megy a nagyobbal kórházba, mert többet árt mint használ. De ez még sem történt, mert feltèteles módban íródott.
16!
Nem megy az értő olvasás? A valaszado azt írta, ő nem tudott volna menni. Nem azt, hogy fenn is állt ez a helyezet és választania kellett.
De épeszű ember amúgy mérlegelni szokott. Ilyen helyzetben pl a felzaklassam e a gyerekem azzal, hogy nonstop hányok és emiatt nem tudok rá figyelni, őt babusgatni, nyugtatgatni, hanem épp ellenkezőleg, zaklatottabb lesz, felni fog, de a gyakoris szemellenzos ősanya 16. kommentelo szerint jó anya leszek, vagy menjen a férjem vele, a gyerek apja, aki nem terhes, ergo nem hány, a gyerek pont úgy szereti, mint engem és pont ugyanolyan értékű és képességű szülő mint én, de tokeletes anyuci szerint xaranya vagyok miatta. Nehéz kérdés, ugye.
18as, persze, vannak akiknek nem fontos a gyerekük, nem ismerik a deadalont és inkább sajnáltatják magukat, ahelyett hogy a gyerekükkel lennének. Nem mindenkinek való gyerek. Szerencsére a legtöbben a gyerekük mellett lennének. Barátnőm császár után 2 nappal ült be a nagyobb gyerek kórházi ágya mellé két napra, mert neki fontosabb volt a fia mint az önsajnáltatás.
Én megértem a te álláspontod is, de akkor ne szülj ha nem tudod magad elé helyezni a gyereked igényét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!