Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt hasatok 12 hetesen?

Volt hasatok 12 hetesen?

Figyelt kérdés

Nekem csontlapos az egész, sőt a szeméremdombom felett teljesen be van esve.

A Googlen meg már mindenkinek van kicsike pocakja.

A melleim sincsenek már bedurranva.

Csak 2 hét múlva jutok el a 12. heti UH-ra, ez jelenthet magzatelhalást?

2022. okt. 5. 09:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Valami volt, pont bikini szezonra esett, én meg csak lestem a Tezenis próbafülkében, hogy remélem azért már a terhesség miatt ekkora a hasam és nem ilyen volt alapból is 😀

De lengébb ruhákban még nem látszott semmi akkor. A baba mérete nyilván elenyésző még, de a méh már növekszik, van akinél ez meglátszik, van akinél nem.

2022. okt. 5. 11:53
 22/25 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy a kiinduló test.

Én pl 165cm vagyok, mind a 2x 68kg-val estem teherbe.

Elsőnél amikor mentem 30hetesen az uh-ra, megkérdezték minek jöttem, terhes vagyok?! Pedig feszülős póló volt rajtam.

2.nál is 25hetesen kezdett el látszani a hasam kb.

Viszont utána olyan hamar megnőttek, azt hitték ikreim lesznek.

2022. okt. 5. 12:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem volt, pedig 49kg voltam akkor.
2022. okt. 5. 17:28
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem puffadás miatt. De pl 14 hetesen teljesen lapos volt a hasam. 18 hetes kor után kezdett nőni de hetekig pici volt. 27 hetesen lett csak nyilvánvaló kismamapocakom. 24 hetes terheléses cukorvizsgálaton is mindenki más pocakos volt, én meg mintha felpuffadtam volna.
2022. okt. 5. 17:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Első gyerekkel a 16. héten a vércukorvizsgálatra a normál nadrágomban mentem. A másodikkal a 10. héten már kénytelen voltam terhesnadrágot hordani. (Az alap súlyom változatlan, tehát nem szedtem fel a terhességek közt, vagy a 10 hét alatt.)
2022. okt. 6. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!