Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt hasatok 12 hetesen?

Volt hasatok 12 hetesen?

Figyelt kérdés

Nekem csontlapos az egész, sőt a szeméremdombom felett teljesen be van esve.

A Googlen meg már mindenkinek van kicsike pocakja.

A melleim sincsenek már bedurranva.

Csak 2 hét múlva jutok el a 12. heti UH-ra, ez jelenthet magzatelhalást?

2022. okt. 5. 09:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
És kiderült, hogy mi volt a vetélések oka?
2022. okt. 5. 10:32
 12/25 A kérdező kommentje:
#11, egyszerűen nem fogja be a szervezetem, nem találtak rá okot, orvosról orvosra jártam.
2022. okt. 5. 10:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom, átérzem. Én most megyek rajta keresztül. Vagyis félig- meddig lezajlott, de lehet, hogy lesz művi befejezés is. Azt mondják, hogy a 12. hét után már ritkább a vetélés. Remelem most minden rendben lesz nálatok!
2022. okt. 5. 10:46
 14/25 A kérdező kommentje:

Úgy sajnálom 😔

8. héten voltam utoljára, úgyhogy várom is meg nem is a következő UH-t.

Kitartást neked, hányadik várandósság? És van már élő kisbaba?

2022. okt. 5. 10:52
 15/25 anonim ***** válasza:
Egy kislányom van. A következő terhességet meg kellett szakítani kromoszóma rendellenesség miatt. Aztán lett egy korai vetélés, most meg a missed ab. A 6. héten halhatott el, de csak a 9. héten derült ki. Vagyis én éreztem már korábban, de akkor mentem ultrahangra. Amúgy csak a 11 héten mentem volna vissza az orvosomhoz. Majd írd meg, hogy mi volt a vizsgálaton. Nagyon drukkolok!
2022. okt. 5. 10:59
 16/25 anonim ***** válasza:
Ha nem érzel erős görcsöt, nincs vérzés, szerintem nagy gond nem lehet már, de ha ezt a 2 hetet végig izgulnád, akkor nézz el a dokihoz.
2022. okt. 5. 11:01
 17/25 A kérdező kommentje:
#16, ó, nem akarom más elől elvenni a helyet, ki tudja, hogy kit túrnék ki! 😊
2022. okt. 5. 11:08
 18/25 A kérdező kommentje:
#15, ó, sajnálom 😔 de mondhatom azt, hogy van már egy picid, aki tartja benned a lelket.
2022. okt. 5. 11:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Akinek sürgős, nem rendelésre fog menni, hanem ügyeletre. De ha nem stresszelsz ezen, akkor valóban felesleges, ha nem észlelsz problémát. Én mindig "jobb félni mint megijedni" alapon működtem, és ha valamit nem éreztem okénak, ellátogattam. Max. "leráz" hogy minden rendben. De a leírásod alapján valóban nincs miért aggódnod. (Reméljük)
2022. okt. 5. 11:13
 20/25 A kérdező kommentje:

#19, köszönöm.

Igazából olyan hasfajasom van, ami mensi alatt szokott lenni, az a diszkomfort érzés, nem görnyedek, nem gátol semmiben, de érzem.

Emiatt nem biztos, hogy rohannom kellene 🥰

2022. okt. 5. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!