Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora volt a hasatok 24-25...

Mekkora volt a hasatok 24-25 hetesen?

Figyelt kérdés
Mindenki azzal piszkál folyton, hogy milyen nagy a hasam, mennyit híztam.... Valóban elég nagy a hasam, eddig 5 kg-ot híztam. Alacsony termetű vagyok, kicsit duci alapból is, szerintem emiatt olyan hatalmas a hasam. A baba méretei és a magzatvíz mennyisége teljesen rendben van.
2016. márc. 18. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

26 hetes vagyok,5 kg.-ot híztam,a haskörfogatom 100cm.

165cm.magas és 65 kg-mal kezdtem,most vagyok 70 kg.

Az orvosom és a védőnő szerint is tökéletes.

Ne foglalkozz másokkal,szerintem minden rendben van.

2016. márc. 18. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem értem miért érdekel ,hogy az emberek mit gondolnak a hasadról.Érezd jól magad!!! Nem emlékszem ,de az esküvőmön fűzős ruhám volt 61 cm-es derekam,és 14 hetes terhes voltam.Mielőtt megszületett a baba ,68 kg fölött voltam /egyébként 178 cm és 54 kg vagyok/ . A terhesség alatt 10kg a megengedett egy átlagos testsúlyú kismamánál,de ez annyira elavult...Én teljesen kétségbe voltam esve ,hogy "ennyit" híztam ,de a baba mindig éhes volt:) a szülés után 2 hét múlva már 25 -ös nadrágban jártam...többen teljesen meg vannak győzödve hogy UFO vagyok. ne foglalkozz másokkal ez az időszak a legklaszzabb,élvezd ki! Sok boldogságot a babához!
2016. márc. 18. 12:43
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

ez 25 hetes pocak. és jóval 80 kiló felett jártam ekkoriban.

2016. márc. 18. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy néztem ki mint aki jól bekajált. Amúgy se híztam addig, vagyis 25 hetesen jött fel az első kiló addig semmi, de nem is vagyok alacsony se.

27-28 hetesen már látszott, hogy terhespocak de óriási hasam 39 hetesen sem volt.

2016. márc. 18. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Már a hatodik hónapban vagy, mekkora kéne legyen szerintük? Ne foglalkozz velük!:)
2016. márc. 18. 13:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Boldog babavárást és babázást akinek már megszületett! :-)
2016. márc. 18. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Csak 26. heti fotom van es az is szembol: [link]

En 5,5 kilonal jartam ekkor es vekony voltam baba elott.

Nekem csak ekkor kezdett el ugy rendesen noni, addig csak ugy neztem ki, mint aki aranytalanul hizott. Ez masodik babaval volt, az elsovel meg kisebb volt. egyebkent a vegere sem lett nagy hasam, legalabbis ugy lattam, hogy mindenkinek nagyobb volt mint nekem.

Azt gondolom, hogy egyaltalan nem szamit, hogy mekkora, amig a gyerek rendben van. :)

2016. márc. 18. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!