Második ill. többedik babával mekkora volt a hasatok 7 hetesen?
Nekem második terhességnél 7 hetesen egyáltalán nem látszott a hasam.
Mondjuk aztán később beindult a dolog, sokkal gyorsabbnak tűnt a növekedése, mivel már nem az igazi ilyenkor a szövetek, izmok állapota sajnos.
Nekem harmadik terhességnél, méghozzá ikrekkel a 14. héten kezdett látszani valami.
7 hetesen csak az látszódhat nálad, hoyg híztál vagy fel vagy fújódva, a terhességnek semmi köze ehhez.
En vekony vagyok es kemenyen sportoltam, amikor a masodik babat vartam. Puffadtam, de igy sem latszott semmi, max estere volt pocakom a puffadastol. 20-25 hetes voltam, amikor mar sejteni lehetett valamit.
A harmadik babaval maskepp volt. Olyan szinten puffadtam, hogy 10 hetesen mar rendesen hasam volt es egesz nap, nem csak este. Nem tudtam a farmert begombolni.
Nagyon erdekes volt, az biztos, a ferjem mondta is, hogy ez mar tuti a baba, nem csak a puffadas.
De csak puffadas volt.
Sajnos kiderult, hogy elhalt a baba, de nem indult be a veteles. Egyik naprol a masikra megszunt a puffadas az osszes tobbi tunetemmel egyutt es konkretan lapos hassal ebredtem egyik reggel. Es ez meg a mutet elott volt. Szoval meg tudom erositeni: ilyenkor a pocak a puffadas es a mar (korabbi terhessegek miatt) meggyengult hasizom eredmenye.
Minden többedik babánál egyre hamarabb nőtt a hasam láthatóan, gondolom a szalagok lazasága miatt.
A harmadikat kilenc hetesen kiszúrta egy kolléganőm.
Én nagyon vékony alkat vagyok, így látszott is tényleg.
Ami lehet hogy puffadás volt, de az is látszik, és ha az embernek "nem terhesen" nem puffad a hasa, akkor van különbség, ergo a "terhesség miatt" látszik, még akkor is, ha fizikálisan az még nem a méh meg a baba mérete miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!