31 hetesen már nagy hasatok volt?
Azért érdekel mert első babát várom,és nemtudom h védjem ki a túl kicsi a hasad mondatokat.. meg h biztos pici a baba (normál méretű mindig, a hasam valóban pici.ez mért akkora dolog?)
Foleg idosebbek mondogatják. Nemtudom már mit mondjak! Tényleg ilyen ritka lenne a kis terhes has? Én bevallom szeretem, h nem óriási és egész jó/kényelmes így
Multkor mar lealltak velem vitatkozni,h biztos h nincs 1450grammos az a gyerek stb
(Ennyire becsulte a gép 30hetesen)
Kicsi hasam volt mindkét gyermekemmel. A babák 2790 és 3150 g súllyal születtek. Sokkal jobb volt, mintha hatalmas pocakot cipeltem volna, örültem neki :)
Az ismerősök meg ilyenek és ez csak a kezdet! Ha meglesz, jön majd a túl keveset hízik, jaj de túlöltöztetted, mist meg fázik, ne hagyd ennyit aludni, miért hagyod sírni, miért nem hagyod a nagyira, miért mész fodrászhoz jaj de sok időd van, miért bolti a bébiétel, miért nem hordozod, minek a Fisher Price, miért kell a bölcsi. Huh és ez kb. ezreléke azoknak, amiket hallani fogsz!
De jó, tudom h nem számit a hasméret. De orulok h irtatok szuletési adatokat is.:)
Mar unalmas h mindenki okoska
2#
80%-ban okoskodás :(
4# ha lájk gomb és dislájk lenne lepontozlak.
Elmeséled h írtam h sztem az jó?:D 😉😁😁
Szia!
Egyszerű a megoldás : ne törődj velük! 🙂
Én 33 hetes vagyok, 31 hetesen 1900 gramm volt a babám az orvosi becslés szerint, tehát elég méretes, jó súlyban van, és a hasam mégsem óriási... Engem is lépten-nyomon megállítanak, hogy kicsi a hasam, én csak mosolygok rajta. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!