Volt hasatok 12 hetesen?
Figyelt kérdés
Nekem csontlapos az egész, sőt a szeméremdombom felett teljesen be van esve.
A Googlen meg már mindenkinek van kicsike pocakja.
A melleim sincsenek már bedurranva.
Csak 2 hét múlva jutok el a 12. heti UH-ra, ez jelenthet magzatelhalást?
2022. okt. 5. 09:35
1/25 anonim 

válasza:

Dehogy volt. Most vagyok 21 hetes, és minden ultrahangon kapom a megjegyzést, hogy “jó nagy baba”.. (184 centi vagyok én is, meg az apja is, szóval nem meglepő) Ahhoz képest még mindig akkora a pocakom, mintha csak szenteste jól bezabáltam volna :) De az is csak estére..
2/25 anonim 

válasza:

Nem volt hasam 12 hetesen. Reggel teljesen lapos volt. Viszont nagyon puffadtam, ami este volt a legrosszabb. Ilyenkor a puffadástól megnőtt, de reggelre mindig lement. Mostani terhességem elhalt. Az volt az előjele, hogy elmúlt a mellfeszülés, haspuffadás, és minden tünet. Elmentem uh-ra, ott derült ki.
3/25 anonim 

válasza:

Ha bárkinek is van ilyenkor pocakja, az nem a baba mérete miatt, hanem a puffadás, esetleg a méh megnagyobbodása miatt, úgyhogy nem kell aggódnod, ilyenkor még a baba nem látszik a hason.
12.hét körül teljesen normális ha elmúlnak/enyhülnek a tünetek, mint pl. mellfájdalom.
4/25 A kérdező kommentje:
Ó, nekem a kezdetek óta soha semmi tünetem nem volt, néha egy olyan hasszurka, mintha tartanád vissza a pisit 🤭 illetve pont most szúrt egy olyat a jobb petefészkem, ahogy ezt leírtam 🤭 csak parás vagyok pár vetélés után.
2022. okt. 5. 10:10
5/25 anonim 

válasza:

Valaki olyan szerencsés, hogy egyáltalán nincs tünete. Ezzel nincs semmi gond. Én azért gondoltam, hogy nálam gondot jelez, mert már volt előtte két terhességem ( egy gyermekem született meg), és nekem brutális rosszulléteim voltak. (2-es)
6/25 A kérdező kommentje:
#2, akkor lehet én is ejtek egy UH-t, mert mondjuk most, hogy belegondolok, volt puffadasom 1 hete, most a melleim sem fájnak.
2022. okt. 5. 10:15
7/25 anonim 

válasza:

Valószínűleg nincs semmi gond, de ha téged megnyugtat, akkor érdemes. Egyébként a 12. héten már tényleg enyhülhetnek a tünetek. Nekem akkor múltak el a tüneteim, amikor az előző két terhességemnél a legerősebbek voltak.
8/25 A kérdező kommentje:
#7, nem tudom, nekem 6 hetesen voltak spontán vetéléseim, meg 9 hetesen egy missed ab-m, szóval vannak belső feszültségek emiatt
2022. okt. 5. 10:22
10/25 anonim 

válasza:

Jaj a Google egy baromság.
Én is mindig nézegettem, mekkorának "kellene" lennie, aztán tele van olyan képekkel, hogy 3-4 hónaposan kb 6-7 hónapos terheshas meg ilyenek 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!