Azt mondta a nőgyógyász hogy ő ír ki táppénzre? Megkérdeztem tőle hogy a háziorvoshoz vagy ő fog kiírni táppénzre azt mondta hogy ő De a háziorvosom szerint a nőgyógyász nem szokott kiírni Melyik az igaz?
Figyelt kérdés
2022. szept. 20. 13:23
11/18 anonim válasza:
10, ezt ugye magadtól kérdezed?
Én traumán dolgozom, mi is a helyieket telen állományban tartjuk, vidékiek javaslatot kapnak.
De jó, hogy te okosabb vagy.
Biztos azok is hazudnak itt fent, akiket szintén a szakorvos tartott állományban, nem a háziorvos.
12/18 anonim válasza:
11. írtam egy hosszú választ de inkább feladom. legyen neked karácsony
13/18 anonim válasza:
Nem tudod kimondani, hogy bocs, tévedtem?
14/18 anonim válasza:
Engem a terhesgondozó tartott táppénzen.
15/18 anonim válasza:
Nálunk is van szakrendelés, aki saját maga adja az igazolást, nem a háziorvoshoz küld (Budakeszi EK). fent is van a honlapon a feladataik között: a jogosult szakrendelések a keresőképtelen betegeket a keresőképességük napjától táppénzes állományba veszik az érvényes jogszabályok szerint,
Én is onnan kaptam kéthetente az igazolást, covid alatt voltam sokáig tp-n, kéthetente küldték mailben.
16/18 anonim válasza:
A zegi nőgyógyászatra járok de nem vagyok helyi, az egyik Egerszeg melletti faluról ingázom mègis a szakrendeles tart tappenzes és NEM a háziorvos! Településenkènt változik, amikor rákerdeztem azt mondták a háziorvosok adminisztrációs terheik csökkentèsère kiadathatnak bizonyos településeket a kezükből. Nem tudom a törvényi hátterèt, de gondolom nem szóbeli megállapodás kérdése lehet!
17/18 anonim válasza:
16, én 2019-ben szültem, közben költöztünk Zegről Zeg mellé, és nekem még át kellett menni a háziorvoshoz, amikor változott a címem. De jó, hogy ez is jó irányba változott :)
18/18 anonim válasza:
Hozzáteszem pár éve még nálunk is a háziorvos vette táppènzre a kismamákat javaslat alapján, én is erre készültem de amikor a település nevét, azt mondták a rendelesen az hozzájuk tartozik Tp szempontbol. Mellesleg a kórhazban dolgozom. A kolleganőm viszont egy távolabbi kisfaluban èl 25 km-re a várostól, ő javaslatot visz a haziorvosának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!