Miskolciak: Szeretnèm tőletek megkèrdezni Dr. Szalmás Attila nőgyógyász szüleszt? Tudja vki mik a tarifái ès milyen orvos?
Úgy tudom szüleszt, ha a szülés nem a magán rendelési idejében történik. De egy szülés miatt nem fogja ott hagyni a betegeit a fürdőben.
Én eddig hozzá jártam, 9 hetes terhességi héttől 17 hetesig. De legutóbbi konzultációt nem minősíteném. Akkor akartam felkérni, de inkább nem tettem.
❗❗❗❗ NE ❗❗❗❗❗❗
Soha nem volt jó tapasztalatom a férfi nőgyógyászokkal de a doktor úr ezt fokozni tudta! A kérdéseimre választ nem kaptam gyógyszerválasztás ügyben, lehülyézett és közölte hogy jó lenne ha igyekeznék mert ő nem ér erre rá, mások is várnak kint. Kérdem én, hogyan döntsem el hogy milyen gyógyszerre van szükségem?! A hangnem amit megengedett magának kritikán aluli volt, már majdnem a rendelőben elsírtam magam. Vizsgálat után ez meg is történt.... És még fizettem is érte 40.000 forintot (citológiával)... SENKINEK NEM AJÁNLOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!