Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megkérdezhetem már most a...

Klua kérdése:

Megkérdezhetem már most a nőgyógyászt vagy várjak inkább?

Figyelt kérdés
12 hetes terhesen nem lenne még korai ha megkérdezném megtudja-e mondani a babanemét, valamint ha kérek akkor add ultrahangos képet, halottam olyat,hogy csak akkor add ha ő akar. A válaszokat előre i köszönöm.

2014. jan. 31. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Magán vagy Sztk-s? A magán megmondja ha megkéred és látni is, az sztk-s nem fog mondani semmit, csak 18 hetesen.
2014. jan. 31. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezni nyugodtan megkérdezheted, ha látja biztosan megmondja. Nekem a magánorvos is csak a 18. héten mondta meg. Én nagyon szkeptikus vagyok ezzel a 12. heti eredménnyel kapcsolatba: egy ekkora magzat ülőmagassága 60 mm körül van, gondolj bele, hogy mekkora fütyije lehet?
2014. jan. 31. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:
ha jó gépe van és megnézi 4D-vel és jol fekszik akkor már pontosan meg tudják mondani a nemét. sima uh-gal nem fogják tudni megmondani. sztk orvosnál ne várd egyiket sme, bár van ahol adnak képet ott is, de az a ritkább.
2014. jan. 31. 18:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam 12 hetes UH-n SZTK-ban. Széttette a lábát a baba és egyértelműen látszott, hogy kisfiú. Meg is köszöntem a dokinak, hogy megnézte, de mondta, hogy ő semmit nem csinált, a fiamnak köszönjem. Nagyon rendes volt, de képet azt mondta, hogy SZTK-s géppel nem adhat, ha kifizetem, ha nem.
2014. febr. 1. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Közben elolvastam a válaszokat, kiegészítésképp annyit, hogy nekem 12+6 volt tegnap a babám, ezért eleve nagyobb, mint 6 cm. 67,5mm volt a CRL. Ráadásul 2 féle géppel nézett a doki, állítólag nagyon profi gépet használ, a megyében ebben az SZTK-ban van a legjobb. Ezzel csinálnak babamozit is, meg ilyesmit. (Csak azt délután a rendelés után pénzért)
2014. febr. 1. 09:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, akkor ha legalább képet szeretnék róla akkor a magánrendelésére kell menjek.
2014. febr. 1. 11:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ezt mondta a doki, de mint írtam is a magánrendelést ugyanazzal a géppel végzi, csak pár óra múlva. Pedig mondtam neki, hogy ki is fizetném, de nem hajlott rá. Utolsó 2 voltam.
2014. febr. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!