Nőgyógyászt doktornőt Bp-en, kit javasoltok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat keresnék,akinek van magánrendelése(akár magánklinikán),lelkiismeretes,nem 2 perc után lerázós fajta...2014. jan. 17. 22:49
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én Jex Alexandrát javasolnám. Én nála szültem az Uzsokiban. Lelkiismeretes és nagyon jó orvos! Van magánrendelése, de azt nem tudom hol. Uzsokiban biztos megmondják, de lehet, hogy neten is megtalálod.
4/9 anonim válasza:
Nega doktornő Róbert Károly klinika. Nagyon jó fej, alapos, bármikor kérdezhetsz.
5/9 anonim válasza:
Balogh Beatrixet ajánlanám,Margit kórházba szülész/nőgyógyász. A dunamedben van a magánrendelése. Lelkiismeretes, fiatal, tapasztalt, kedves és alapos.
6/9 anonim válasza:
Dr.Varga-Horgosi Ágnest szívből ajánlom;)
7/9 anonim válasza:
Dr Jex Anna az Uzsokiból (az első válaszoló is őt írta, gondolom az Alexandra a második neve lehet), én nála szültem másfél éve, most is nála fogok. A Dembinszky utcában van magánrendelése, telefonszámot privátban tudok adni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Megnézem interneten mindegyik orvost,és még fogok kérdezni.
Pop Andreától jöttem el,ő vele nincsenek jó tapasztalataim.
2014. jan. 20. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!