Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesten keresek nagyon jó...

Budapesten keresek nagyon jó nőgyógyászt, magánrendeléssel, kit javasoltok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 16:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én az első babámmal a Kisfalvy István dokihoz jártam a Margit híd budai hídfőjéhez.

nagyon korrekt alapos doki, eléggé ismert

ha beírod a nevét a google ba sok oldalt találsz róla

2013. jan. 20. 17:34
 2/12 anonim ***** válasza:

G1 Intézet, Óbuda. Nagyon jó, lelkiismeretes orvosok, asszisztensek, és igazán színvonalas ellátás, és környezet.

Nagyon tudom ajánlani őket!

2013. jan. 20. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem ismerem, de dr. Spánik Gábor szimpatikusnak tűnt. Őt néztem ki, de aztán úgy döntöttünk fontosabb, hogy a közelben legyen az orvos. Vidéken lakunk.

Csak jókat olvastam róla. Fiatal orvos, a mávban dolgozik.

16+0 km

2013. jan. 20. 18:51
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek

Igazság szerint pont a G1ből jönnék át,mert nem vagyok megelégedve egy ottani orvossal,és habár másról hallottam jókat,nem maradnék a rendelő berkein belül..

2013. jan. 20. 18:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Komolyan? Megkérdezhetem ki az? Annyira meglepődtem, mert két babám terhesgondozását csináltuk végig náluk és maximálisan elégedettek voltunk. Pedig előtte 3 orvost cseréltünk le, köztük egy Telkis magándokit.

De persze mindenhol lehet sajnos rossz tapasztalat.

2013. jan. 20. 20:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Pop Andrea doktornőhöz jártam,de kissé elhagyott a bizalom felé..Mostanában minden rendelésen 5 perc alatt leráz(pedig nem olyan kevés a vizsgálat ára),nem tudtam elérni egy elég éles helyzetben több napig,a vérvételi papíromon kihagyott egy értéket,így másnap mehettem újra..Szóval nincs meg a kellő bizalom,és babát tervezünk nagyon,szeretnék egy új orvost.

Az asszisztensekkel,magával a hellyel semmi gondom,sőt!Csak nem szeretnék ott rendelőn belül már más orvoshoz menni..

Megkérdezhetem,hogy a Telkiben kit hagytál ott és milyen volt(ha negatív is a tapasztalat),pont őket nézegettem este..

2013. jan. 20. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Persze. Harsányi Lehel volt. A MOM Medicalba jártam hozzá, akkor a Telkiben, és a MÁVban vezetett szülést. A vizsgálat 14.000 ft volt, és ő is kb 5 perc alatt lezavarta. Mikor meg elkezdtem görcsölni egyáltalán nem foglalkozott vele. Látszott, hogy csak a problémamentes páciensekkel szeret foglalkozni. :(

Nem tudom ott van-e még, de őt tuti nem ajánlom!

2013. jan. 20. 23:02
 8/12 A kérdező kommentje:

Értem,köszi szépen.

Nem őt néztük ki,és ahogy írtad nekem is ez volt az érzésem Pop doktornőről,hogy amíg rákszűrésre mész évente egyszer nagyon jó,de amikor valami gond van,és kellene vizsgálatok van több kérdésed..akkor lepattint..Köszönöm!

2013. jan. 20. 23:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Bábinszki Ágota
2013. jan. 21. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom aktuális-e még.. De ha igen, akkor Lintner Balázs!!!
2013. febr. 14. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!