A Szent Imre kórházban tudnátok ajánlani tapasztalt, lelkiismeretes szülész-nőgyógyászt, aki emberileg is rendben van? Lehetőleg ne magánrendelést.
Én a Szent Imrében szültem, Dr. Tasi Róbertnél, én a magánrendelésére jártam, de rendel a Budafoki sztkban is:
ŐGYÓGYÁSZAT
tel.: 229-1777/181
előjegyzés hétfőtől csütörtökig a betegirányítóban dr. Holba Sándor páratlan
14-17
páros
– 11-14 16-20 páratlan
–
páros
8-11 változó
dr. Parragh Attila – 16-20 8-11 – változó
dr. Tasi Róbert 8-12 8-11 – – változó
dr. Barna János páratlan
17-20
páros
16-20 – – páratlan
8-12
páros
11-14 –
dr. Szánthó József – – – 16-20 –
Én 2011-ben, de a barátnőm MOST hozzá jár, és a Szent Imrében fog szülni vele.
Ezek szerint az a lista nem jó.....
Sziasztok!
DR SZÁNTHŰÓ JÓZSEFET SENKINEK NEM AJÁNLOM semmi esetre sem. Nekem rémes tapasztalatom van vele. Azzal kerestem fel, mint körzeti nőgyógyászt, hogy csomókat érzek a melleimben, mire közölte, hogy ő nem lát. Meg sem fogta, csak kérésre, nagyon megalázóan. Ezután is közölte, hogy szerinte semmi nincsen és nem kívánságműsör a mell ultrahang, menjek el magánban. Végül további sértegetések után nagy nehezen beutalt. Voltak csomók.. :(
Szóval véleményem szerint végtelenül lealacsonyító, modortalan, sértegető, és szakmailag nagyon alacsony szinten van, ami sajnos komoly következményekkel járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!