Nagy tudású szülész-nőgyógyászt keresnek Bp-en, kit javasoltok?
Budapesten és környékén bárhova elmegyek szívesen,elsősorban magánrendelés érdekelne,mert dolgozom.
Köszönöm az ajánlásokat!
Dr Tahy András SOTE II.
Magánrendelés a Budai Egészségközpontban.
Köszönöm.
A kettő együtt,kedves utolsó...
Ha belgyógyászati, hormonális problémáid vannak, netán PCOS, inzulinrezisztencia, teherbeesési nehézségek, akkor dr. Mosonyi Péter. Csak jót tudok róla mondani, én úgy kerültem hozzá hogy az előző orvosom "hazaküldött" a PCOS diagnózisával hogy várjak, nem kell semmit tennem, ha gyereket akarok akkor majd hormonkezelés.. Hát nekem ez a válasz nem tetszett, és akkor kerültem át a Mosonyi doktor úrhoz, aki eléggé képben van ennek a tünetegyüttesnek a kezelésében, ráadásul van hüvelyi ultrahang is nála, ami nem utolsó szempont ilyen esetben. Egyébként türelmes, értelmes, normális doki, végül nála is szültem októberben, és remélhetőleg a következőt is nála fogom :)
www.direktdoki.hu oldalon lehet nála időpontot foglalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!