Szülész-nőgyógyászt keresek Győrben. Mennyibe kerül itt egy vizsgálat uh-gal?
szia!
én őket pont nem ismerem, de győrben nagyon sok fiatal lelkes doki van szerintem nézd meg őket a kórház honlapján ott vannak fotók is, akár kép alapján is lehet valaki szimpatikus. Én egy idősebb főorvosnál szültem két gyerkőcöt, neki két helyen van magánrendelése, de uh-ja nincs. a magánrendelések átlag 6-8000 ft körül vannak /alk és ha jól tudom uh-ért pluszban még fizetni kell, de azt nem tudom mennyit. egy jó tanács viszont ha 4d-uhra akarsz majd menni mesziről kerüld el a György ultrahang rendelőt, nem szakemberek vannak semmit nem mondanak a babáról,max kicsit nézheted de azt sem túl jó minőségben. A legjobb a kyncs kft ben van ott a kórházi szonográfusnő dolgozik, aki nagyon kedves és a főorvos végzi ott a genetikai uh-t a down kór szűrést ha kéred.
Kelemen Szilárd a dokim.
8e ft nála egy vizsgálat, van UH gépe. Csak jót tudok róla mondani.
Győr, Magyar utca 8.
Kedd, Csütörtök: 16-20óráig
38hkm
Esetleg Kelemen Szilárd telefonszámot tudna valaki a bejelentkezéshez?
Ultrahanggal együtt mennyi a vizsgálat díja?
Kelemen Szilárd: 30/513-13-88- bejelentkezés, csak rendelési időben. Azaz , kedd, csüt.>16-20ig.
Ugyanúgy 8e ft a vizsgálat, és mindig megnézi a babát UH-val!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!