Tudnátok ajánlani Budapesten jó nőgyógyászt akihez járhatnék terhességem alatt? Ha irtok valakit légyszí tarifákat is irjatok, mennyi a vizsgálat, szülés stb.
Mátyásföldön Dr. Surányi Tibor!
10 ezer / alkalom, mindig van uh.
3 ezer / NST.
Kombinált teszt 20 ezer.
Integrált teszt 30 ezer.
4D 12 ezer (?)
14. ker Pánczél Zita, Sote 2-n dolgozik még a magánon kívül.
10.000/vizsgálat, mindig van UH és kép is, első alkalom után egyből tudja ki vagy, mit meséltél.
4D UH mellette a Magzatdiagnosztikai központban, integrált teszt 25.000, genetikai UH 12.000+2.000 ha DVD-n kéred. NST bent a klinikán ingyen, vagy a rendelésen 3000.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, várakozni csak ritkán kell, odafigyel, szívesen válaszol.
Szülésre nem mondott árat, de még nem is jött el az idő.
37 hkm
XIV. ker Fábián István (a magán rendelője van Zuglóban,de a Bajcsy Zsilinszky kh-ban dolgozik)
Szülésért 80 ezret kér.
Utolsó, akkor te Fábiánnál szültél, ugye? Terhesgondozásra is hozzá jártál? Végig aranyos, kedves volt? Szakmailag is ugy érzed, hogy tényleg ott van? Ugyanis én is voltam nála már 3szor, aranyos volt mindig, de hallottam róla, hogy kicsit szétszórt. 2 orvos között vacilálok a Bajcsyban, ő az egyik.
12+2 hetes kismama.
Dr, Alexanjan Nelli.
A Keleti és a Blaha között van a magánrendelője. 6000.-/ alkalom. A szülést az Uzsokiban vezeti, 100.000.-
Iszonyat kedves, szigorú, megbízható doktornő.
Szia Laura!Nem nála szültem,nincs fogadott dokim,csak hozzájárok terhesgondozásra az egészségházba.Nagyon kedves,figyelmes,eddig nem vettem észre,hogy szétszórt. :)
Nem tudom ki a másik kiszemelted.De a barátnőm Toldinál szült,már 2 éves a kislány,de azóta is hozzájár.Nála 2010-ben 8 ezer volt 1 alkalom,80 e a szülés,de minden terhesgondozáson csinál uh-t.Viszont van egy doki akit nem ajánlok,ő volt a fogadott dokim amikor a lányommal voltam terhes (Palczert),nem részletezném,hogy miért.
38+2hkm
Budán: Margithídnál Kisfalvi István, szülést a sote2-n vezet, terhesgondozás 10 ezer, szülésre nem mond konkrét árat.
kedves, segítőkész, sok páciense van,így néha várni kell
uh mindig van, fotó is,
a vizsgálatból a vérvétel nst stb az a sote 2-n van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!