Mernétek babát vállalni?
Dehogy vállalnék. Tegnap voltam babakocsit nézni, egy olyan, ami nem dög nehéz, jók a kerekei, újszülöttnek is jó, az 200 körül van. És akkor ez még a nem fancy kategória, mert volt 500-ért is. Nézek most használtan, de a használhatóak ott is 100 körül vannak.
Ez csak egy példa. De szerintem az nagyon optimista feltételezés, hogy havi 50-ből majd kijön egy gyerek. Persze, ha nem kell neki épp fejlesztés, gyógyszer vagy bármi extra az adott hónapban, akkor kijöhet. Meg ha tudsz szoptatni, de sokan nem tudnak. És ha nem, az meg szívás, már kèsz is a nyomorgás. Aztán ahogy nagyobb, úgy kerül majd egyre többe. Egy kamasz ennek már a sokszorosa, nekem szerintem csak a magánóráim fájtak ennyibe.
Persze, lehet kevés pénzből gyereket vállalni, csak nem biztonságos, meg a gyerek is megszívja, hogy se apja, anyja is csóró, öröm is így az élet.
A pedagógusoknak úgy szokott gyereke lenni, hogy a férjük jól keres. Nekünk már 7 éve megmondta az egyik gimis tanárnőnk, hogy csak akkor menjünk tanárnak, ha tudunk gazdag férfit szerezni, aki eltart. Mert amit ő keres, az csak egy kis zsebpénz.
Érdekes, sok nőnek mégis sikerült velük boldogulni, nem is akárhogy. Na, nem bármelyikkel persze, bár tudom, neked minden férfi egyforma.
Ha valaki csak rossz férfiakkal akad össze, ott vele van a baj. A lelkibeteg bevonzza a másik lelkibeteget. Amelyik áldozatszerepben képes élni, mert ezt látta, bántalmazó férfiak mellett köt ki.
Neked, nyilván valami személyes tapasztalat miatt is (mert a környezetedben élők rossz példája ennyire nem tudott volna ilyenné tenni) abnormális iszonyod van a férfiaktól.
Mi történt veled? Szexuálisan zaklattak, bántalmaztak? Milyen apaképet láttál?
Ezzel szakemberhez kell fordulni, nem gyereket szülni.
Ketten keresünk 500ezret a férjemmel. 1 gyerek van, és épphogy elég!
A gyerek autista, 1 alkalom a gyógypedagógusnál 7500Ft!
Ha nem utalna az állam havi közel 50ezret,ki se tudnánk fizetni! (Emelt családi plusz gyes 10 éves korig. Ez jár a beteg/sérült gyerekeknek).
259 ezer keves?? Úristen...
Én 150 ezret keresek és be mertem vállalni 37 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!