7 hetesen mekkora baj, ha nincs szívhang? Egy hét múlva kell visszamenni újra
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 21:09
1/5 anonim válasza:
Nekem 6+5 hetesen már volt szívhang, de persze itt 1-2 nap elszámolás is sokat számít. Sőt 1 hét is lehet, úgyhogy ne idegeskedj 1 hét múlva már tuti lesz!
2/5 anonim válasza:
Ha nem vagy elszámolva, és tényleg 7 hetes vagy, akkor nagy baj.
Nekem már 5+6 napon volt.
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj, ha jövőhéten visszamész a dokihoz biztos lesz már szívhang.Nekem is elszámolték annakidején.7+2 naposan (a doki szerint) nem volt semmi, aztán 3 nap múlva visszamentem és ott dobogott a kis szíve.
4/5 anonim válasza:
Ha később volt peteérésed, mint félidő, akkor nem baj. Mert az annyit jelent, hogy nem vagy hét hetes. Ne az utolsó mensitől számolj, mert rengeteg aggodalomra adhat okot. Csak ultrahanggal látni, valójában mennyi idős a terhesség.
Petezsák méretet nem mondott a dokid?
5/5 anonim válasza:
nekem is 8hetesen volt ..
ne aggódj..akkor sem ha épp nem lesz, menj el másik dokihoz pár nap múlva..
megéri..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!