Megérné visszamenni GYEDről táppénzre?
Figyelt kérdés
Kérlek, aki ért ehhez: Gyeden vagyok az első babámmal, júniusban születik a tesó. Még akkor is gyeden lennék bőven, csak 17 hónapos lesz a "nagy". Érdemes lemondani a gyedről, s visszamenni a szabikra, majd táppénzre? 180 ezer körül volt a bruttóm, tavaly augusztusig dolgoztam. (közalkalmazott, eü.)2010. dec. 6. 11:35
1/3 anonim válasza:
Ehhez több adat kéne.
Akkor most megkapod a max. gyedet, ami kb. 86 e ft?
a táppénz a fizud 60%-a, ami szerintem kevesebb lenne.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ennyi adat is elég:)
Ha szabira, majd táppénzre mégy, akkor annyival lesztek előrébb, hogy a szabi alatt a teljes béredet kapod, ami valamivel több, mint a max. gyed.
A táppénz sem lesz több.
Tgyás szempontjából is teljesen mindegy, mert így is, úgy is maximálva lesz, tehát nem lesz változás a táppénz miatt.
Így szerintem nem éri meg, mert a gyed, tgyás így is úgy is a maximum lesz, és a szabi alatt annyival nem kapsz többet, hogy megérje.
Gondolj bele, így a második gyerkőc után dupla ennyi szabadságod lesz, és egész nyáron otthon lehetsz, teljes bérért.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, értem. Nagyon köszönöm!!
2010. dec. 6. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!