Hogy telt a szülés előtti utolsó hetetek?
Figyelt kérdés
2022. aug. 16. 22:57
11/14 anonim válasza:
Az lányommal unalmasan.
Pakolásztam, főztem, takarítottam, vásároltam. De igazából semmi nem kötött le. Szerintem izgultam 😅
Az ikrekkel dolgoztam, a nagyért mentem az oviba. A kertet rendezgettem. Épp a gazt szedtem össze h majd holnap jól alágyujtok (akkor még lehetett) hát ez már a férjemre maradt
12/14 anonim válasza:
Otthon főzőcskéztem, tettem el kaját szülés utánra a fagyasztóba. A kertet rendezgettem, virágokat igazgattam. Sokat pihentem bár nem volt rajtam az az igazi terhességre jellemző fáradtság.
Hetente egy ctgre elmentem, azt hiszem a 38.héten még voltam tesóméknál ebédre 30kmre utána nem mentem messzebbre a falunál.
13/14 anonim válasza:
Mindennap ctg-re jártam és mimden praktikát megpróbáltam bevetni hogy magától elinduljon a babám. Már nem esett jól, de nagyokat sétáltunk, iszonyat fáradt voltam, elegem volt s mindennapi ctg-ből. Érzelmileg eléggé megviselt a dolog.
14/14 anonim válasza:
Főztem, mostam, takarítottam, filmeztem, olvastam. Bementem vizsgálatra, kiderült, hogy farfekvéses lett. Felvettek az osztályra, mondták, hogy hetente ultrahang + nst, hátha befordul, de kevés az esély. Rá 2 napra elfolyt a magzatvíz és megszületett, pontosan 37 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!