Minden nap délelőtt ctg. Amúgy csak feküdtem, főztem, olvastam, minden kész volt a baba érkezésére.
2022. aug. 16. 23:07
2/14 anonim válasza:
Kedden voltam ctgn, szerdán( éjjel fél1kor) beinult (39+3). Én annyira fáradt és kimerült voltam az utolsó időkben, hogy fogalmam sincs mi történt 😂
2022. aug. 16. 23:08
3/14 anonim válasza:
Jöttem mentem, semmi bajom nem volt, még több órás városnézésre is elmentünk.
2022. aug. 16. 23:42
4/14 anonim válasza:
Jöttem-mentem.2 naponta ctg
Naponta 5,5 km séta, mert nem akart beindulni.
Baba születése után akartunk költözni, meguntam a várakozást, a szülèst megelőző nap költöztünk.
2. Gyerek
Baromi aktív voltam.
Sütöttem-főztem-takarítottam
Kirándultam
38 hetesen elutaztam 200km-re az anyósomékhoz..
A szülés előtt 2 órával sütit dagasztottam, amit már anyukám sütött meg.
Szóval teljesen aktívan.
Mindkét gyereket terminustúllépéssel szültem.
2022. aug. 16. 23:56
5/14 anonim válasza:
Az elsővel jottem-mentem. Dolgoztam, sütöttem főztem. Elláttam a családom. Már túl voltam a 40. Hèten. Sokat sétáltam hátha történik valami. Lepcsoztem. Hát nagy semmi. Indítással szültem. Most várom a másodikat. Kíváncsi leszek.
2022. aug. 17. 05:35
6/14 anonim válasza:
A 2. emeleten laktunk, lift nélküli lépcsőházban... Szóval jöttem-mentem, sokat keményedtem, de ez nem zavart a mindennapokban.
Előző nap még átmentem egy régen látott barátnőmhöz, hogy még láthasson pocakkal... Másnap hajnalban kezdődtek a fájások.
Végül 8 nappal korábban érkezett a lányom.
2022. aug. 17. 06:25
7/14 anonim válasza:
Elvoltam itthon, tettem vettem, még terveztünk menni vásárolni hétvégén férjemmel, meg étterembe menni, de végül kórház lett belőle, mert beindult a szülés. (39 hétre jött)
2022. aug. 17. 06:58
8/14 anonim válasza:
1.-nel dolgoztam otthonrol meg az elotte levo nap is. 2.-nal a 34. hettol nem dolgoztam, a szules elotti heten a nagyert mentem oviba, pakolasztam, mert elotte nem sokkal koltoztunk.
2022. aug. 17. 07:04
9/14 anonim válasza:
Ideges voltam, semmi se kötött le, sehogy nem tudtam pihenni, éjjelente ébren voltam, nappal kómás emiatt, ülve dagadt a lábam, fekve fulladtam, sétálni meg állni nem tudtam egész nap. Mindentől ment a hasam, és már türelmetlen voltam egy filmet nem tudtam nyugidtan megnézni. Emlékszem a férjem próbált szórakoztatni, de semmi se volt jó. Ez van.
2022. aug. 17. 08:01
10/14 anonim válasza:
Pihenéssel, azt csináltam csak, amihez kedvem volt, minden nap aludtam délután is, mert jól esett, és mindig arra gondoltam, hogy lehet az éjjel már nem alszom ki magam.
Szombaton veterankiallitason voltunk gulyásozni, este meg koncerten a helyi varkertben. Vasárnap templomban voltunk délelőtt, aztán délután elmentunk egy tóhoz fürödni (én csak a lábaimat napoztattam, amúgy az árnyékban pihentem, közben anyukámmal telefonáltam, leegyeztunk, hogy kedden megyünk őt felkoszonteni a szülinapjára). Hétfőn 11kor született meg a kisfiam végül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!